Søg

Fantastisk kamp i en fantastisk kulisse

Anders Gormsen, 8. februar 2020, kl. 10:19

Cheftræner Kasper Christensen havde inden kampen opfordret publikum til at få Broager Sparekasse Skansen til at koge i fredagens kamp mod Århus. Det ønske fik han opfyldt, men han og spillerne bidragede i den grad også til festen med en sprudlende omgang håndbold.

Århus Håndbold har en af ligaens skarpeste bagkæder, men et godt indstillet SønderjyskE mandskab havde fuldstændig styr på gæsternes skytter og med en indædt fight blev kæden nærmest demonteret allerede inden for de første 20 minutter.

Der var kun spillet omkring 5 minutter, da Århustræner Erik Veje Rasmussen forlange sin første time-out ved stillingen 4-1. Det hjalp dog ikke det store, de lyseblå kværnede videre og på trods af et brændt straffekast var vi midt i halvlegen foran med 11-3. Gæsterne fosøgte sig med 7 mod 6 hvilket resulterede i to hurtige SønderjyskE scoringer til 13-4 efter 17 minutter.

Århus tog igen time-out og forsøgte sig med et mere offensivt forsvar, men det blev også løst på fornem vis og stillingen til pause lød på 20-10.

Starten af de sidste 30 minutter forløb nøjagtig som første halvleg. Vi var i teten på alle parametre og øgede føringen til 13 mål, 26-19 efter 40 minutter. Så faldt koncentrationen en smule hos de lyseblå og gæsterne indledte et comeback, men tættere på end 30-24 kom de ikke.

I kampens sidste 7 minutter blev bissen igen skruet på og efter 60 minutter viste tavlen 35-25 efter en kamp hvor de første 40 minutter nærmest var drømmehåndbold.

Oscar Sunnefeldt blev fortjent valgt til kampens spiller, 10 scoringer på 12 forsøg fortæller lidt om hvorfor, men det var en helstøbt kollektiv indsats der gjorde udslaget for sejren og ikke mindst for størrelsen mod en af de direkte konkurrenter til en plads i slutspillet.

SønderjyskE-Århus Håndbold 35-25 (20-10)

Målscorere for SønderjyskE: Oscar Sunnefeldt 10, Aaron Mensing 8, Mikkel Kjær Møller 5, Frederik Børm, Kasper Olsen, Frederik Ladefoged og Alec Smit hver 2, Jon Andersen, Oliver Nøddesbo Eggert, Lassse Hamann-Boeriths og Arnar Birkir Hálfdánsson hver 1.

Målscorere for Århus Håndbold: Nikolai Skovmand Vinther 5, Torben Petersen, Nikolaj Læsø og Anders Kragh Martinusen hver 4, Jon Katballe Christensen 3, Peter Lund og Frederik Schilling Sørensen hver 2, Emil Jessen 1.

Udvisninger: Århus 1.

Tilskuere: 2154

Dommere: Mads Hansen og Martin Gjeding

Observatør: Per Skovgaard.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus