Søg

Endelig skal vi i gang igen

Anders Gormsen, 8. september 2016, kl. 20:17

Fredag aften går det løs igen, når SønderjyskEs håndboldherrer tager hul på en ny sæson med pokalkampen mod Skanderborg.

Kampen er 1/8 dels finalen i Santander Cup og er den første alvorlige styrkeprøve oven på en ekstra lang opstart på grund af OL og alle spillere glæder sig til at komme i gang med det der tæller, nemlig disse kampe hvor der er noget på spil.

Cheftræner Morten Henriksen fortæller at det kribler i både spillere og ledere, trods en opstart der har givet store udfordringer på grund af skader og sygdom.

– Ja, vi er hårdt ramt og det vil også kunne ses i kampen mod Skanderborg. Vi vil stille op i en række alternative opstillinger som måske ikke vil ses senere på sæsonen – siger han med et grin og fortsætter – med mindre det viser sig at vi har fundet de vises sten –

– Der skal lyde stor ros til alle for at yde en fantastisk indsats til træning, for at få tingene til at fungere og for at holde fokus på de opgaver der bliver stillet. Vi har mulighed for at komme videre til en 1/4 finale, som i så fald skal spilles på hjemmebane, da vi så ikke vil være seedede og det er en oplevelse vi selvfølgelig rigtig gerne vil have med. Skulle det ikke lykkes så gælder det for os, i den nuværende situation, om at tage nogle ting med fra kampen som kan bruges fremadrettet –

– Vi er meget bevidste om at alle skal ramme det højeste niveau, både individuelt og som hold, hvis vi skal kunne slå Skanderborg. Hvis ikke, vil det blive rigtig svært at få noget med fra Morten Børup Hallen – slutter en træner, der lige som spillerne glæder sig til at komme i gang.

Skanderborg Håndbold – SønderjyskE spilles d. 9. september kl. 19.30 i Morten Børup Hallen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus