Søg

Endelig i gang igen

Anders Gormsen, 5. februar 2021, kl. 19:50

Efter en lang turneringspause, hvor det danske landshol igen fik vist sig frem fra den bedste side skal håndboldherrerne endelig i gang igen, når Ribe-Esbjerg besøger Broager Sparekasse Skansen til lørdagens kamp i HTH Herreligaen.

Kampen bliver herrernes første kamp i 2021 og der er ingen tvivl om at truppen glæder sig til at træde ind på halgulvet til en kamp om point i en dyst hvor begge hold kæmper kæmper om adgang til slutspillet.

Gæsterne sluttede rigtig stærkt af i kampene før jul, med sejre over Lemvig og Mors-Thy og dermed spillede sig nærmere en plads i top 8. En plads vi lige nu har med en placering som nummer 6 med 19 point for de første 18 kampe.

Holdenes første møde i sæsonen endte med en point deling efter resultatet 26-26 efter en kamp hvor vi var foran med 3 mål kort før tid, men måtte se REHH nappe det ene point.

I lørdagens kamp bliver det spændende at se om vi kan blive ved med at lægge på i forhold til den flotte udvikling holdet har gennemgået hidtil og forhåbentlig omsætte det til point mod et god hold.

SønderjyskE-Ribe-Esbjerh HH spilles lørdag d. 5. februar kl. 14.00 og kampen livestreames via vores facebook side.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus