Søg

Dybbøl-knægt får kontrakt i SønderjyskE Herrehåndbold

Jacob Ravn, 23. april 2021, kl. 12:00

Dybbøl-knægten Peter Lausten har underskrevet en treårig kontrakt i SønderjyskE Herrehåndbold. Den 19-årige højre back fik for nylig sin debut på førsteholdet.

Det har været nogle begivenhedsrige dage for 19-årige Peter Lausten.

Den unge højre back fik i sidste uge debut på førsteholdet i SønderjyskE Herrehåndbold, da holdet spillede slutspilskamp mod GOG, og nu har han underskrevet en treårig kontrakt med håndboldklubben, der blot ligger et godt udkast fra barndomshjemmet i Dybbøl.

Assistenttræner i SønderjyskE Herrehåndbold, Rasmus Glad Vandbæk, glæder sig over, at en af de helt lokale knægte har spillet sig til en kontrakt i klubben.

– Peter Lausten har i flere omgange trænet med ligaholdet og gjort det fint. Han er en venstrehåndet bagspiller med stor tro på egne evner. Han er kompromisløs og direkte i sit spil, og han besidder en god fysik, men han skal også udvikle sine vurderingskompetencer og forsvarsspil til et seniorniveau. Det får han mulighed for at udvikle i vores gode miljø, og vi ved, at han er top motiveret, for han leverer altid en helhjertet indsats i alt, hvad han foretager sig, siger Rasmus Glad Vandbæk.

Peter Lausten glæder sig over sin kontrakt, der giver ham mulighed for at fokusere endnu mere på håndbolden efter sommerferien.

– Jeg er enormt glad for og stolt over at skrive under på en treårig kontrakt med SønderjyskE. Det har været min drøm, siden dengang jeg startede hernede som niårig i Dybbøl Håndbold. Der er et fedt træningsmiljø i SønderjyskE, hvor dels trænerne, men også de etablerede spillere på ligaholdet kommer med råd til os unge spillere. Derfor både håber og tror jeg på, at jeg kan udvikle mig meget på det sportslige og det personlige plan de næste tre sæsoner i klubben, siger Peter Lausten.

Talentchef Sonni Larsen ser frem til, at klubben og Peter Lausten nu skal videreudvikle håndboldtalentet.

– Det er planen, at han fortsat skal knokle på U19 og 3. division samtidig med, at han træner og spiller med ligaholdet. Projektet er, at vi over tid får gjort ham klar til de opgaver, der ligger som elitespiller. Det er ikke noget, man bliver klar på over natten, det tager tid at bygge op. Han er god til at tage sin udvikling og håndbold seriøst, og han ved, hvad han vil, og det gør, at han kommer stærkt igen, når der er udfordringer. Udfordringer kommer der masser af i overgangen til senior, men med den motivation og det engagement, han har, skal det nok bringe ham langt. Forhåbentligt ind i den nationale senior-top, siger Sonni Larsen.

Peter Laustens treårig kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold er gældende fra 1. juli 2021.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus