Søg

Dramatisk lokalopgør endte med lyseblå sejr

Anders Gormsen, 22. november 2016, kl. 6:23

SønderjyskE tog mandag aften imod Ribe-Esbjerg i lokalopgøret i 888ligaen, og det blev en ganske underholdene og dramatisk affære.

Gæsterne kom bedst fra start og kom på 0- 2 inden hjemmeholdet svarede igen. Indledningen var livlig og efter 4½ minut viste tavlen 2 – 3. Gæsterne bevarede forspringet i begyndelsen af kampen, hvor de lyseblå kæmpede for at hænge på. I det 15. minut erstattede Torsten Fries Anders Petersen i målet ved stillingen 8 – 10. SønderjyskE kom på 10 – 11 med 1o minutter tilbage af halvlegen, men i den sidste del faldt spillet lidt fra hinanden og en række fejl gav gæsterne muligeden for at trække fra med 11 – 16 inden Christoffer Fors fik reduceret til pausestillingen 12 – 16.

Fra starten af de sidste 30 minutter kom SønderjyskE spillerne ud med en stor aggressivitet i forsvaret og det gav starks pote. De lyseblå stod for havlegens første 3 scoringer og dermed ar hullet igen lukket. Det gode spil fortsatte og efter kanp 6 minutter kom hjemmeholdet i front for første gang, 18 – 17. i den efterfølgende periode spillede holdet sig nærmest i en rus, godt bakket op af en fyldt Broager Sparekasse Skansen og med 9 minutter tilbage var stillingen 26 – 22. Gæsterne gav dog ikke op og fik kæmpet sig tilbage med 4 scoringer i træk til 26 – 26 efter 58.14.

Den sidste del af kampen blev særdeles nervepirrende. 15 sekunder før tid scorede Simon Kristiansen til 27 – 26 til stor jubel, 5 sekunder før tid måtte Claus Kjeldgaard tage i mod en 2 minutters udvisning og dermed havde gæsterne chancen. Torsten fries i målet kronede en stor kamp med at parere det sidste skud og de lyseblå faldt hinanden om halsen efter en god håndbold kamp og 2 fortjente point.

Arkivforto: JC Foto


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus