Søg

Drama for alle pengene-og lidt til

Anders Gormsen, 6. april 2019, kl. 21:04

Der var lagt op til en spændende sidste spillerunde i ligaen og for at ramme slutspillet skulle vi have ét point mere end Ribe-Esbjerg, der spillede ude mod GOG.

Det gamle mundheld om at det ikke er slut før dommeren har fløjtet af holdt stik denne eftermiddag hvor vi skulle helt hen til 59.57 før den forløsende scoring til 30-30 blev sat ind af Oliver Eggert.

Før det havde tilskuerne i Gråkær Arena, her i blandt ca. 70 medrejsende SønderjyskE fans, været vidne til en kamp der bølgede noget frem og tilbage.

Det startede ganske godt for de lyseblå der bragte sig foran med 4-1 og holdt føringen helt ind til midt i halvlegen hvor stillingen hed 7-7. Derefter bragte hjemmeholdet sig i front med et par stykker inden vi igen fik fat, og kom på 10-11 inden holdene gik til pause med 13-12 på tavlen.

Fra starten af de sidste 30 minutter var hjemmeholdet igen skarpest og efter 42 minutter var vi bagefter med fire mål 20-16.  De lyseblå begyndte at spille 7 mod 6 og langsomt men sikkert halede vi ind på hjemmeholdet og da der blev udlignet til 24-24 efter 53 minutter brød jublen ud blandt de 70 medrejsende fans. Igen trak hjemmeholdet fra med et par mål, men som vi ved giver de lyseblå krigere aldrig op og da chancen bød sig blev den grebet med begge hænder. Med 35 sekunder tilbage reddede Kristian Pedersen et TTH forsøg ved 30-29, der var ikke flere time-outs at give af for Kasper Christensen så spillet fik lov til at løbe. Med 3 sekunder tilbage tog Oliver Eggert mod til sig og med et mål på gennembrud sikrede han det ene livsvigtige point i en ikke særlig køn, men utrolig spændende kamp.

Kasper Christensen tog en æresrunde i hallen mens spillerne faldt hinanden om halsen og der var store smil overalt, i hvert faldt hos dem der holder med SønderjyskE.

Med det ene point til os og Ribe-Esbjergs nederlag mod GOG er vi hermed klar til slutspillet hvor modstanderne hedder Aalborg Håndbold, TTH Holstebro og Skjern.

TTH Holstebro-SønderjyskE 30-30 (13-12)

Målscorere for SønderjyskE: Aaron Mensing 8, Oliver Nøddesbo Eggert 6, Arnar Birkir Hálfdánsson 5, Steffan Kjer Høi og Mikkel Hansen hver 3, Frederik Ladefoged 2, Alexander Hansen, Frederik Børm og Rasmus Nielsen hver 1

Målscorere for TTH Holstebro: Magnus Bramming 9, Johan Kofoed 5, Rasmus Mørup, Malte Justesen, Kasper Kildelund, Kay Smits og Jonas Porup hver 2, Simon Gade, Lars Mousing og Victor Östlund hver 1.

Udvisninger: TTH Holstebro 2, SønderjyskE 2

Tilskuere: 2475

Dommere: Morten Lethan Albrechtsen og Mik Trustrup Larsen

Observatør: Kjeld Løvqvist | Eksperten.com


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus