Søg

Dobbeltbrag i Arena Aabenraa på lørdag

Christina Nissen, 15. august 2019, kl. 11:23

Både SønderjyskE herrer og damer spiller træningskamp i Arena Aabenraa lørdag d. 17/8. Damerne starter dagen, med at møde det svenske hold Kristianstad HK, der i sidste sæson spillede med i den bedste svenske række. Kampen fløjtes op klokken 14.00.

Kristianstad har i år fået tilført trænerlegenden Ulf Schefvert, der i 4 år var træner for det Svenske damelandshold. Yderligere består truppen af mange unge spillere, som er sultne efter at vise deres store potentiale frem.

SønderjyskE kommer med en del nye ansigter til denne sæson. Sidste nye spiller, er Ljubica Pavlovic, som er hentet til klubben fra Tyskland. Ljubica, også kaldt Buba, er en spiller Olivera Kecman kender fra sin tid i Beograd, og er en stor og stærk stregspiller.

Umiddelbart efter damernes kamp møder herrerne Ribe-Esbjerg HH. Her er der lagt op til en træningskamp med masser af fight og hårde tacklinger. Sidste sæson, nuppede SønderjyskE den sidste slutspilsplads foran Ribe-Esbjerg, da Oliver Eggert med et mål i de døende sekunder, udlignede til 30-30 mod TTH Holstebro, og dermed sikrede et vitalt point i kampen om slutspilspladerne. Det må antages, at Ribe-Esbjerg møder op til kampen tændte, for at vise at de i år vil kvalificere sig til slutspillet. Derfor har de lyseblå helte også brug for jeres støtte. Så kom i hallen, hvor du både kan se den nye spillertrøje, men også alle nye som gamle spillere på begge hold.

Der er gratis entré, og Caféen i Arenaen holder åben.

Dørene åbner klokken 13.00


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus