Søg

Det blev lige så tæt som forventet

Anders Gormsen, 21. november 2019, kl. 23:12

SønderjyskE og Mors-Thy plejer at spille nogle tætte og hårde opgør mod hinanden og torsdagens kamp blev ikke anderledes.

Der var tryk på fra første fløjt og efter en tæt start trak vi fra til 6-2 i en periode hvor vi forvaltede chancerne på bedste vis og da gæsterne blev ramt af en 2 minutters udvisning så det lovende ud. Desværre var overtalsspillet ikke det bedste og perioden blev tabt med to mål og tavlen viste 6-5.  Vi fik igen overtaget og var foran med tre inden gæsterne fik overtaget i den sidste del af halvlegen til pausestillingen 11-13

De sidste 30 minutter bød på et gensyn med Hans Martin Asmussen der var tilbage i den lyseblå trøje som erstatning for skadede Christian Jensen og han kvitterede straks med at trække en angrebsfejl på en Mors-Thy spiller og da han senere scorede til 17-16 blev der jublet ekstra højt hos de 2108 tilskuere.

Den sidste del af kampen blev en rodet affære hvor holdende skiftedes til at føre med en scoring eller to og med 4 minutter var det helt lige med 24-24. To minutter før slut hev Josip Cavar en af sine mange redninger frem ved 25-24 og med SønderjyskE på bolden og publikum op af sæderne så det godt ud. Afslutningen gik imidlertid over mål og med et halvt minut tilbage på uret tog gæsterne time-out for at sætte et sidste angreb op. Det fik det lyseblå forsvar forpurret og da Frederik Børm gjorde det til 26-24 i sidste sekund eksploderede Broager Sparekasse Skansen i et jubelbrøl over to hårdt tilkæmpede point.

Det blev bestemt ikke sæsonens flotteste kamp, men to point på hjemmebane over et godt kæmpende Mors-Thy hold er bestemt ikke dårligt.

Med sejren er vi placeret på 3. pladsen i Primo Tours Ligaen,

Sønderjyske – Mors-Thy 26-24 (11-13)

Målscorere for SønderjyskE

Mikkel Møller 9, Aaron Mensing 5, Jon Andersen 4, Frederik Børm 3, Oliver Eggert, Oscar Sunnefeldt, Frederik Ladefoged, Hans Martin Asmussen  og Arnar Hálfdánsson hver 1.

Målscorere for Mors-Thy

Jacob Hessellund 8, Lasse Pedersen 5, Jonas Gade og Emil Bergholt hver 3, Søren Pedersen, Allan Toft, Jens Plougstrup og Erik Toft hver 1,

Udvisninger: SønderjyskE 3, Mors-Thy 5

Tilskuere: 2108

Dommere: Karina Christiansen og Line Hesseldal Hansen

Observatør: Jørn Møller Nielsen


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus