Desværre ingen point mod Aalborg

Tirsdag aften skulle vi forsøge at hente point på en svær udebane i Aalborg mod et af Danmarks allerbedste hold. Desværre gik det helt som ønsket og efter 60 minutter kunne hjemmeholdet juble over de to point.

Det var en særdels målfattig indledning for håndboldherrerne i kampen mod Aalborg og vi skulle helt hen til det 8. minut inden vi kom på tavlen for anden gang, til stillingen 4-2. Forud for dat var en række angreb afsluttet for dårligt og der var for mange tekninske fejl og havde det ikke været for Josip Cavar i målet kunne det have set værre ud.

Jan Pytlick tog time-out ved 6-3 og vi spillede efterfølgende både 7 mod 6 og 6 mod 6 med noget større held. Efterhånden som halvlegen fik vi meget bedre fat og via 9-8 efter 16 minutter bragte vi os foran for første gang i kampen ved 12-13 og det var helt lige ved 16-16 inden Aalborg udnyttede et par fejl til pausestilling på 19-16.

Starten af 2. halvleg blev næsten som første halvleg. For mange fejl og brændte chancer gav hjemmeholdet gode betingelser og midt i halvlegen havde vi kun fået bolden smidt i kassen 4 gange mod Aalborgs 10, selvom vi var gået i 7 mod 6 efter 37 minutter.

Så tog Jan Pytlick igen time-out,  i det 46, minut ved 29-20, og det vækkede de lyseblå og med 5 scoringer i træk kom vi på 29-25 knap 4 minutter senere, hvilket fik Aalborg til at trykke på time-out knappen. Dermed fik hjemmeholdet igen overhånd og kunne dermed lukke opgøret med en række scoringer og selvom der blev kæmpet flot, var det ikke nok til at tage point i kampen mod et rigtig godt Aalborg hold.

Slutresultatet blev 37-31 efter en kamp hvor vi manglede lidt skarphed i begge ender af banen især i begyndelsen af begge ender af banen.

Aalborg Håndbold-SønderjyskE 37-31 (19-16)

Målscorere for SønderjyskE: Noah Gaudin og Tobias Møller hver 7, Marcus Dahlin 5, Sveinn Johannsson og Kristian Stranden hver 4, Thomas Mogensen, Frederik Ladefoged, Morten Bjørnshauge og Alec Smit hver 1.

Redninger: Josip Cavar 10/43, 23,26%

Målscorere for Aalborg Håndbold: Nikolaj Læsø 10, Sebastian Barthold og Henrik Mølgaard hver 6, Felix Claar 5, Lukas Sandell 4, Jonas Samuelsson, Magnus Saugstrup og Rene Antonsen hver 1.

Udvisninger: Aalborg Håndbold 2, SønderjyskE 3

Dommere: Mads Hansen og Jesper Madsen.

Lørdag D. 24. Februar 14:00