Søg

Der skal laves larm i Broager Sparekasse Skansen

Anders Gormsen, 6. februar 2020, kl. 18:09

Fredag aften skal de lyseblå i kamp mod et af de hold der er en direkte konkurrent til en af de eftertragtede slutspilspladser, når Århus Håndbold gæster Broager Sparekasse Skansen.

Vores første møde med Århus i denne sæson endte med en sejr til os med cifrene 25-28, men cheftræner Kasper Christensen påpeger at århusianerne er væsentlig bedre kørende nu en dengang

– Ja, jeg mener at vi ramte Århus på et tidspunkt hvor de ikke var optimalt kørende i forhold til nu, hvilket man så i deres seneste kamp mod Skanderborg der blev udspillet og sendt hjem med et nederlag på 10 mål.

– Deres bagkæde er godt kørende med storartede skytter over hele linjen godt hjulpet af Lucas Jørgensen på stregen, så jeg ser et Århus hold med et helt andet udtryk.

– Vi glæder os utrolig meget til atter at skulle optræde på vores fantastiske hjemmebane i Broager Sparekasse Skansen og håber og tror på at vores trofaste fans højrøstet vil bakke os. Vi får brug for al den hjælp vi kan få og jeg håber at vi, sammen med publikum, kan få Broager Sparekasse Skansen til at koge og give os de sidste procenter der kan blive afgørende for om vi får point.

SønderjyskE-Århus Håndbold spilles fredag d. 7. februar kl. 19.30 i Broager Sparekasse Skansen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus