Søg

De lyseblå møder BSH

Anders Gormsen, 8. september 2019, kl. 15:19

Anden runde i Primo Tours spilles for SønderjyskEs vedkommende mandag aften på udebane mod BSH (tidligere BSV) og ser man på historikken mellem de to hold får vi det mere end almindelig svært.

BSH er et af ligaens absolut stærkeste hold med en skræmmende trup hvor det vrimler med tidligere og nuværende landsholdsspillere og der skal atter toppræstationer til over hele linjen hvis vi skal gøre os håb om point.

Tirsdagens kamp mod Skjern giver dog tro på at det endelig kan lade sig gøre at få ram på holdet fra Silkeborg. Der blev i hvert fald vist hvad holdet er i stand til at udrette når tingene fungerer.

Cheftræner Kasper Christensen er da også fortrøstningsfuld frem mod kampen

– Det gælder for os om at ride videre på bølgen efter Skjern kampen og vi skal ud at jagte de samme store præstationer. Historikken er imod os, men vi tror på at det kan lade sig gøre at hente point.

– Nøglen for os bliver at få stækket ligaens vel nok stærkeste angrebshold, så en defensiv hvor vi står kompakt og får etableret en kollektiv mur bliver afgørende for om vi får succes.

– Normalt har scoret ganske flittigt mod BSH og med det flotte angrebsspil vi har vist i de første kampe tror vi på at kampen skal vindes i forsvaret.

De lyseblå stiller med samme trup som gjorde det så godt mod Skjern og på skades fronten ser det også ganske godt ud, da Rasmus Betelsen nærmer sig comeback på banen.

BSH-SønderjyskE spilles mandag d. 9 september kl. 19.00 i JYSK Arena Silkeborg


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus