Søg

De lyseblå mod Skjern igen

Anders Gormsen, 18. november 2020, kl. 18:24

Torsdag aften byder på sæsonens tredje opgør mod Skjern, når de lyseblå krigere drager mod det vestjyske til udekampen mod de grønblusede ligarivaler.

Vi har allerede mødt Skjern to gange i denne sæson, men vidt forskellige resultater til følge. I sæsonens allerførste kamp åbnede vi med et brag og sendte torsdagens modstander hjem uden point efter en herlig sejr på 33-23 efter en fantastisk kamp. 14 dage senere var det imidlertid os der måtte se os slået i 1/8 dels finalen i Santander Cuppen med cifrene 27-33.

Det er naturligvis resultatet fra den første kamp vi helst ser gentaget velvidende at det bliver en utrolig vanskelig opgave. Assistenttræner Rasmus Vandbæk siger følgende om opgøret

– Vi kommer til at møde et klassemandskab med masser af profiler og vi er godt klar over at vi skal præstere på højt niveau gennem alle 60 minutter. Vi har som altid troen på egne evner og at vi kan drille Skjern, man skal i hvert fald ikke være i tvivl om at vi kommer med alt hvad vi har og vi føler også at vi har de værktøjer der skal til.

– Det bliver en svær opgave men rammer vi vores topniveau og kan fastholde det i samtlige 60 minutter kan det lade sig gøre at hente point på en svær opgave på en bane hvor Skjern sjældent smider point.

– Jeg tror at nøglen i kampen bliver at vi kan få den til at foregå i enderne. Forstået på den måde at vi skal forvalte omgangen med bolden på en måde så vi får afsluttet på kvalificerede chancer så vi kan nå hjem og stå i forsvaret 6 mod 6 og undgå at havne i Skjerns kontramaskine. En kontra der er farlig i både 1. og 2. bølge hvor den i første omgang bliver båret frem af dygtige fløjspillere og i anden omgang især af Ejvind Tangen der kommer med 200 kilometer i timen.

– Derudover bliver det vigtigt at vi er fuldstændig klar fra start, da Skjern vil komme blæsende ud af omklædningsrummet for at slette det dårlige indtryk efter et klart nederlag på 13 mål i den seneste kamp. Derfor skal vi være klar til at matche, eller måske endda overmatche Skjern på fight, vilje og mental parathed for at have en chance.

Umiddelbart ser det ud til at alle mand er klar til kamp og Malthe Damgaard der fik debut mod BSH er med igen og også indskrevet som en del af førsteholdstruppen.

Skjern-SønderjyskE spilles torsdag d. 19. november kl. 20.00 i Skjern Bank Arena og kan følges på TV2 Sport.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus