Søg

Danmarksmestrene tager imod

Anders Gormsen, 19. september 2017, kl. 20:21

Det er en svær opgave der venter SønderjyskEs håndboldherrer, når Danmarksmestrene fra Aalborg tager imod i onsdagens ligaopgør.

Aalborg har, ligesom os, spillet 3 kampe i indeværende sæson med 2 nederlag og en sejr til følge. Nederlagene er kommet mod BSV og KIF, den første kamp blev tabt forholdsvis klart med 36 – 28 mens det kampen mod KIF Kolding København blev til et nederlag på 23 – 22 efter en scoring i sidste øjeblik af KIF’erne. Hjemme i Gigantium blev det til en forventet sejr over Nordsjælland på 33 – 29. Derudover har holdet spillet Champions League ude mod Flensburg-Handewitt og efter en kamp hvor Aalborg i lang tid var foran måtte man se sig slået i det tyske med 30 – 27. Det var en kamp hvor nordjyderne viste en opad gående formkurve, så der bliver nok at se til for vore drenge.

SønderjyskE er kommet godt fra land med sejre i de to første kampe og spillede også fantastisk i langt det meste af hjemmekampen mod Århus. Der var flow og tempo i alle faser af spillet i de første 45-47 minutter, men til sidst var gæsterne skarpest og det blev til et nederlag på 27 – 31.

Cheftræner Kasper Christensen siger op til kampen i Gigantium

– Planen er for så vidt at vi skal holde fast i de gode takter vi har vist i kampene mod Skanderborg og TTH Holstebro og de første 47 minutter mod Århus, hvor vi har spillet rigtig godt –

– Vi skal se om vi kan få et godt fysisk forsvar i gang, hvis vi vil have succes i Aalborg. Vi skal have lukket ned for deres gode skytter og deres stregspil og på den måde se om vi kan få gang i vores kontraspil og nogle “lette” scoringer og så er det vigtigt vi scorer på vores chancer –

– Vi tror på chancen og håber vi kan levere en overraskelse mod et stærkt Aalborg hold, der har vist gode takter i de seneste kampe, ikke mindst mod Flensborg. Vi har stor fokus på vores egen præstation og hvis Aalborg præsterer godt, må vi se om vi kan præstere endnu bedre – slutter en fortrøstningsfuld træner.

SønderjyskE – Aalborg Håndbold spilles d. 20. september kl 19.30 i Gigantium i Aalborg.

Foto: JC Foto

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus