Søg

Cheftræner stopper i SønderjyskE Herrehåndbold efter næste sæson

Jacob Ravn, 6. juni 2020, kl. 16:00

Cheftræner i SønderjyskE Herrehåndbold, Kasper Christensen, har søgt nye udfordringer fra sommeren 2021, og den kommende sæson bliver dermed den sidste i denne omgang som SønderjyskE-træner.

Det vil fortsat være Kasper Christensen, der dirigerer tropperne, når SønderjyskE Herrehåndbold kæmper på halgulvet i næste sæson, men derefter bliver det en ny stemme, der gjalder i Broager Sparekasse Skansen.

Den 34-årige træner har været i klubben siden 2015 – først som assistent og siden 2017 som cheftræner – og når den fjerde sæson i spidsen for SønderjyskE er vel overstået i sommeren 2021, ønsker han at prøve sig af i en ny klub.

– Kasper Christensen har været en god mand for SønderjyskE Herrehåndbold i efterhånden ret mange år, og han har til fulde levet op til vores forventninger, efter vi gav ham chancen som cheftræner. Han er en dygtig og flittig træner, der også har nogle gode menneskelige værdier, og han har evnen til at tale med alle i øjenhøjde, siger sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt.

– Nu har vi fornøjelsen af ham i én sæson mere, og med hans indlevelse i håndbold og høje moral er jeg helt tryg ved, at han vil arbejde optimalt for SønderjyskE Herrehåndbold og levere et flot resultat i hans sidste sæson i klubben. Nu ved vi i god tid, at vi skal ud at finde en afløser fra sommeren 2021, og den proces er allerede begyndt, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Kasper Christensen er også meget opsat på at få sluttet nogle gode år i SønderjyskE optimalt af.

– Nogle gange skal man afslutte et kapitel, mens historien fortsat er god. Jeg er utrolig glad og stolt over min tid i SønderjyskE. Ligeledes er jeg taknemmelig for, at SønderjyskE i høj grad var med til at sparke min trænerkarriere i gang og har udvist mig en utrolig stor tillid. Jeg tror dog samtidig på, at jeg har brug for et næste step i min karriere, og da jeg har fået en spændende mulighed et andet sted, vurderer jeg, at tiden er moden til nye opgaver fra sommeren 2021.

– Jeg vil gøre mit ypperste for, at vi får en god sæson i 2020/21, og jeg er meget motiveret for at aflevere et spændende og stærkt SønderjyskE-projekt til den næste træner i SønderjyskE, siger Kasper Christensen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus