Søg

Billetter til alle grundspilskampe

Christina Nissen, 16. august 2019, kl. 13:54

Fra på mandag klokken 12.00 kan du købe billetter til alle hjemmekampe i grundspillet.

Sæsonen nærmer sig med hastige skridt, og de sidste forberedelser er ved at være på plads inden de rigtige kampe starter. Det betyder også, at alle lyseblå fans skal i hallen, så vi kan bakke spillerne op inde på banen. I de første fire hjemmekampe, har SønderjyskE været så heldige at få TV-kampe, hvilket også betyder at vi SKAL vise det danske håndboldpublikum, hvilken fantastisk hjemmebane Broager Sparekasse SKANSEN er.

For at SønderjyskE kan opnå målsætningen om en top 8 placering, er det essentielt at Broager Sparekasse SKANSEN bliver et fort, som udeholdene frygter at spille i.

Første kamp spilles tirsdag d. 03/09 klokken 20.00, hvor vi møder Skjern Håndbold. Skjern kommer med mange forhenværende danske landsholdspillere, i form af Thomas Mogensen, Anders Eggert og Kasper Søndergaard.

Efterfølgende møder vi d. 16/09 klokken 20.00 Kolding IF, i et sandt lokalopgør. Kolding havde en hård sidste sæson, men med forstærkninger på spillerposten, i form af vores forhenværende spiller, Chris Jørgensen, er der lagt op til en drabelig duel om vitale point, for at komme in slutspillet.

Tredje kamp er mod mestrene fra Aalborg Håndbold. Kampen spilles onsdag d. 25/09 klokken 20.30.

Vi håber at se så mange lyseblå fans i hallen som muligt i denne sæson, så gå følg med på hjemmesiden, Facebook eller Instagram på mandag klokken 12.00, hvor billetterne frigives.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus