Søg

Bertelsen indstiller karrieren til sommer

Jacob Ravn, 5. marts 2020, kl. 10:00

33-årige Rasmus Bertelsen indstiller sin aktive håndboldkarriere, når kontrakten med SønderjyskE Herrehåndbold udløber til sommer.

Rasmus Bertelsen har været fast inventar i den danske håndboldliga i mange år, men den stærke forsvarsspiller kan nu se en ende på sin aktive karriere.

33-årige Bertelsen har besluttet sig for, at han stopper karrieren, når den nuværende kontrakt med SønderjyskE Herrehåndbold udløber til sommer.

– Det er efter grundige overvejelser, at jeg har besluttet at afslutte min aktive håndboldkarriere til sommer, når min kontrakt udløber i SønderjyskE. Beslutningen har været undervejs længe, og jeg føler, at tidspunktet er kommet, hvor jeg gerne vil prøve kræfter med nye udfordringer.

– Jeg har igennem de seneste 16 sæsoner følt mig utroligt privilegeret over, at min hobby har været min levevej, og jeg har mødt mange fantastiske mennesker undervejs. Jeg håber, at der også i fremtiden vil være håndbold involveret i mit liv, men jeg ser også frem til at udforske den civile verden, siger Rasmus Bertelsen, der ved siden af håndboldlivet i Sønderborg arbejder på kontor hos medicingrossisten TMJ i Vejle, hvor han også er bosat.

Rasmus Bertelsen indledte sin håndboldkarriere i Fredericia HK, inden han skiftede til Ribe-Esbjerg HH i 2011. Herfra skiftede han til SønderjyskE Herrehåndbold i sommeren 2018.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus