Søg

Assistenttræner forlænger i SønderjyskE Herrehåndbold

Jacob Ravn, 16. marts 2021, kl. 5:30

Assistenttræner i SønderjyskE Herrehåndbold, Rasmus Glad Vandbæk, har forlænget sin kontrakt med endnu to sæsoner.

Siden sommeren 2019 har det været Rasmus Glad Vandbæk, der har været assistent for SønderjyskE Herrehåndbold, og sådan bliver det også i de kommende sæsoner.

Den dygtige assistenttræner har netop forlænget sin kontrakt med yderligere to sæsoner, så den nu løber frem til sommeren 2023.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt glæder sig over, at trænerteamet nu er på plads for de kommende sæsoner, hvor kontinuitet bliver et nøgleord.

– Jeg er rigtig glad for, at det er lykkedes os at forlænge samarbejdet med Rasmus Glad Vandbæk. Han har fra første dag leveret varen. Hans arbejdsindsats og dedikation lever fuldstændig op til SønderjyskE’s værdier. Ud over at han er et godt menneske med værdierne på rette sted, sidder der også et rigtig godt håndboldhovedet på ham, som vi alle sammen nyder godt af. Med forlængelsen fastholder vi desuden en kontinuitet i trænerteamet, som vi også har gjort med vores spillertrup. Jeg synes, vi i SønderjyskE går en spændende fremtid i møde, og her er jeg sikker på, at vi nu fortsat har det rigtige trænerteam på plads til at indfri vores fremtidige mål, siger Simon Hajdu Lindhardt.

Cheftræner Jan Pytlick glæder sig til det fortsatte samarbejde med Rasmus Glad Vandbæk.

– Jeg er utrolig glad for, at han forlænger i SønderjyskE, da han og jeg har et godt samarbejde. Han er en utrolig dygtig og kompetent håndboldtræner med stort engagement i arbejdet omkring holdet og klubben. Jeg ser frem til, at vi kan videreudvikle holdet og de opgaver, der ligger i klubben, siger Jan Pytlick.

Rasmus Glad Vandbæk er lykkelig for forlængelsen.

– Da Simon Lindhardt og Jan Pytlick spurgte, om jeg havde lyst til at fortsætte i SønderjyskE, var det en nem beslutning, da jeg er rigtig glad for at være her. Vi har et fremragende samarbejde i dagligdagen, og jeg befinder mig godt i den rolle, som jeg har. Det betyder meget for mig, at jeg har indflydelse på alt lige fra den daglige træning, situationer i kampe, rekruttering og fremtidig strategi. Jan Pytlick giver mig ansvar, hvilket jeg er rigtig stolt af og taknemmelig for. Vi løser tingene som et team. Ligeledes ser jeg et stort udviklingspotentiale for mig, da jeg synes, jeg kan lære rigtig meget af Pytlicks faglighed og rutine.

– Jeg synes den opbakning, der er i hele Sønderjylland og specielt i Sønderborg er helt fantastisk. Det gælder alle lige fra de frivillige, publikum, De Fantastiske Lyseblå til sponsorerne, siger Rasmus Glad Vandbæk.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus