Søg

Alle mand klar til kamp mod Mors-Thy

Anders Gormsen, 6. oktober 2020, kl. 19:28

Onsdag aften er der igen tophåndbold i Broager Sparekasse Skansen når de lyseblå tager imod rivalerne fra Mors-Thy Håndbold.

Gæsterne fra Mors-Thy har fået en forrygende sæsonstart med 8 point for de første 6 kampe efter at have spillet rigtig flot håndbold under den nye træner Jonas Wille.

Vi er dog også kommet rigtig godt i gang og ligger placeret lige under onsdagens modstander med 7 point for 6 kampe. Bortset fra nogle brændte chancer i slutfasen mod Ribe-Esbjerg er truppen rigtig fint tilfreds med den kamp og der er, i følge assistenttræner Rasmus Vandbæk, mange ting at tage med til onsdagens opgør.

– Vi spiller en god kamp mod Ribe-Esbjerg både defensivt og offensivt og det er de præstationer vi skal bygge videre på. Noget andet vi var glade for, var at vi formåede at stoppe en down periode og komme tilbage i front, noget vi har kæmpet lidt med i de andre kampe.

– Mors-Thy kommer hertil med en trup fyldt med selvtillid og vi har stor respekt for holdet der har spillet rigtig flot og hurtig håndbold i de første kampe. Det er en bred trup med store profiler i Mads Hoxer og Frederik Tilsted i bagkæden og Rasmus Bech i målet.

– Vores fokus har ligget på os selv efter Ribe-Esbjerg kampen og vi trænet rigtig godt efter den kamp. En af fokuspunkterne har været at finde nogle varianter hvor vi kan få alle spillere til at komme i situationer hvor deres spidskompetencer kan bringes i spil.

– Nøglen i kampen tror jeg at vi kan komme hjem og stå i vores forsvar og få vores solide defensiv til at fungere. Vi er fysisk større end dem og det skulle gerne blive en fordel for os så vi kan vinde kontrakampen. For at det kan lykkes gælder det om at få afsluttet fornuftigt så vi kan lukke ned for deres hurtige folk det gerne vil hurtig op af banen.

– Når det er sagt så har vi stor tiltro til egne evner, især på hjemmebanen i Broager Sparekasse Skansen og ingen skal være i tvivl om at vi vil give alt vi har for at få point.

SønderjyskE – Mors-Thy spilles onsdag d. 7. oktober kl. 19.00 i Broager Sparekasse Skansen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus