Søg

Ærgerligt nederlag

Per Jessen, 18. marts 2016, kl. 13:38

SønderjyskE og Skanderborg tørnede torsdag aften sammen i Moten Børup Hallen i en kamp hvor SønderjyskE med et enkelt point kunne sikre sig deltagelse i slutspillet.

Det udviklede sig til et kæmpe drama, der først blev afgjort 2 sekunder før tid

Det var hjemmeholdet der kom bedst fra start, de lyseblå var bagud i gennem hele første halvleg og på et tidspunkt med 4 mål, hvilket var nok til at Skanderborg ville bedst indbyrdes. stillingen ved halvleg lød på 12 – 10 i hjemmeholdets favør.

Der skulle dog ikke spilles længe i 2. halvleg inden SønderjyskE fik kontakt ved 13 – 13 og kom foran med 14 – 15 i det 37. minut. I denne periode af kampen virkede det som om de lyseblå havde lettest ved at score mål, men formåede ikke at trække fra hjemmeholdet. Skanderborg fik bragt sig foran med et enkelt mål, men SønderjyskE holdt fast og med bare 16 sekunder igen scorede Simon Kristiansen til  20 – 20. Skanderborg tog sin time-out og med bare 6 sekunder tilbage modtod Kenneth Bach Hansen en udvisning. Skanderborg satte en ekstra markspiller på banen og 5 mod 7 kunne forsvaret ikke stå imod presset og med 2 sekunder tilbage blev nederlaget på 21 – 20 en realitet.

Morten Henriksen er da også en ærgerlig mand her dagen efter

– Håndbold er jo et fantastisk spil nogle gange er det godt nogle gange er det ondt, især når man ser modstanderne score 2 sekunder før tid. I går var det Skanderborg sidste gang var det os der scorede kort før tid, mod Skjern. Vi havde chancerne for at lukke opgøret til vores fordel, men der var også perioder i kampen hvor man frygtede at Skanderborg ville vinde med 4.

Vi viser en flot fight hele vejen igennem og er utrolig glade for den fantastiske opbakning fra de mange der var kørt til Skanderborg. Det gjorde det hele sjovere i en hal hvor der var tryk på.

Realistisk set må vi sige at 10 mål i hver halvleg er for lidt og her skal vi finde noget frem til onsdagen kamp i Thisted mod Mors-Thy. Her venter der os endnu en finale og vi håber at rigtig mange vil tage med for at bakke os op igen –


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus