Ærgerligt nederlag

Det var en kamp vi havde vundet hvis vi havde været lidt skarpere i afslutningerne og udvist mere kynisme, men i stedet måtte vi se gæsterne drage hjem med begge point efter en afslutning der blev lige så spændende som det plejer mellem de to hold.

Kampen blev 30 minutter forsinket, da Skanderborg Aarhus havde “glemt” fredagstrafikken rundt om Kolding og derfor ankom lidt for sent til Broager Sparekasse Skansen. I mens sad godt 2000 tilskuere og var klar til at give de lyseblå en fantastisk opbakning og sammen med de 120 unge mennesker fra IHS var der en dejlig larm i hallen fra start til slut.

Vi startede kampen på fornem vis med rigtig forsvar og gode eksekveringer i angrebet og efter 10 minutter viste tavlen 5-4. Lidt senere måtte Andreas Lang tage plads på bænken efter en udvisning og et straffekast til gæsterne. Kasper Larsen reddede, men returen røg i Skanderborg hænder og en scoring. Vi spillede et godt undertal der endte med en scoring til begge hold. Midt i halvlegen gjorde Oliver sin entre på banen og han startede med to scoringer til 8-6.

Derfra tog vi en lang scoringspause på 8 minutter. Det var en periode hvor for mange fejl gav gæsterne gode betingelser og 8-6 blev til 8-10. Vi fik bedre fat i de sidste minutter af halvlegen og Noah Gaudin krydrede gode 30 minutter med et skud der sad placeret helt op i krydset til 10-11. Oliver Eggert måtte se slutningen ag halvlegen fra bænken og Skanderborg udnyttede chancen til en pausestilling på 11-13. En halvleg hvor gulvtørrerne næsten fik mest tid på banen, helle 45 minutter varede første halvleg i en meget varm Broager Sparekasse Skansen.

Vi startede de sidste 30 minutter i undertal i 17 sekunder. De endte med en Skanderborg scoring og et nyt undertal så det var ikke den optimale start. Vi fortsatte med at lave for mange fejl, men trods det holdt vi snor i modstanderne og da vi efter 40 minutter vandt et undertal med en enkelt scoring efter at Malthe Kronborg reddede et straffekast og der stor 17-19 vejrede vi og tilskuerne morgenluft. I det efterfølgende fik vi momentum, Kasper Larsen diskede op med sin 9. redning og Frederik Ladefoged scorede til 19-19 i det 45. minut. Broager Sparekasse Skansen kogte da Tobias Møller med en afslutning fra stregen til 21-20 bragte os i front for første gang i lang tid. Kort efter havde Thomas Mogensen et vanvittigt returløb hvor han erobrede bolden og satte gang i et SønderjyskE angreb der endte med mål. 20-20 ti minutter før tid ændrede Skanderborg angrebsformationen til 7 mod 6 og fik med udspil til fløjene ændret tingene til deres fordel og efter et yderst langt angreb fik gæsterne igen overhånd ved 23-24. Med 1 minut igen scorede Noah Gaudin for 2. gang til 24-24. Uret viste 59.34 da gæsterne fik tilkendt et straffekast. Kasper Larsen reddede, men for anden gang røg returen på Skanderborg hænder til en scoring. 24-25 og Jan Pytlick tog time-out for at aftale det sidste angreb og et mulig uafgjort resultat. Desværre endte det med en presset afslutning og et knebent, ærgerligt nederlag.

Det var en kamp hvor vi viste en ukuelig fight, indsats og vilje, men den manglende skarphed gjorde udslaget for nederlaget på 24-25.

Målscorere for SønderjyskE: Andreas Lang 6, Frederik Ladefoged, Kristian Stranden og Tobias Møller hver 4, Oliver Eggert og Noah Gaudin hver 2, Sveinn Jóhannsson og Morten Bjørnshauge hver 1.

Redninger: Kasper Larsen 11/36 (30,56%), Malthe Kronborg 1/1 (100%)

Målscorere for Skanderborg Aarhus Håndbold: Thomas Arnoldsen 6, Lars Skaarup, Mike Haack og Morten Jensen hver 4, Morten Balling 3, Kristian Bonefeld og Mathias Bitsch hver 2.

Redninger: Kristoffer Laursen 9/31 (29,03%), Salah Boutaf 2/4 (50%)

Udvisninger: SønderjyskE 4, Skanderborg Aarhus 1.

Straffekast: SønderjyskE 3, Skanderborg Aarhus 5

Dommere: Nicklas Pedersen og Nichlas Nygaard