Søg

Årets sidste kamp

Anders Gormsen, 21. december 2020, kl. 17:32

Udekampen mod Aalborg Håndbold tirsdag aften bliver årets sidste, inden håndboldherrerne går på en fortjent juleferie. Derefter følger VM pausen inden det igen går løs med turneringshåndbold d. 6. februar.

Kampene mod Aalborg er altid en svær størrelse, da aalborgenserne er et af Danmarks bedste hold, måske det allerbedste. Godt nok er holdet lige nu placeret på rækkens anden plads efter GOG, men de har spillet en række kæmpe store opgør i Champions League som naturlig nok har trukket store veksler.

Selvom de til tider ser lidt slidte ud besidder holdet så store kvaliteter og stor rutine der betyder at de som regel alligevel får slidt sig til begge point, senest set i kampen mod Mors-Thy. Det gælder derfor om at vi kommer med stor kvalitet gennem alle 60 minutter hvis vi skal have mulighed for at slutte en flot første del af sæsonen af med point.

Cheftræner Jan Pytlick siger om kampen

– Vi skal op med det måske bedste hold i Danmark og det bliver en monster svær opgave for os på en svær udebane.

– Aalborg holdet har mange store profiler og er dobbelt besat på samtlige pladser med spillere fra øverste hylde og de kompetencer forstår de at sætte i spil så de tit trækker sig ud af svære opgør med begge point. Dette på trods at at holdet er ramt lidt af at spille rigtig mange kampe.

– Det nytter dog ikke noget at Aalborg ser trætte ud hvis ikke vi selv er i stand til at spille optimalt i hele kampen. Vi skal levere på topniveau og så håbe på at vi får muligheden for at drille Aalborg og at vi til sidst kan gribe chancen for at tage et point eller to.

– Et af nøgle punkterne bliver at vi får lukket ned for deres kontraspil, hvor de er rigtig skarpe og det kan vi gøre ved at få afviklet vores angreb fornuftigt og sørge for at score på vores chancer, mod ligaens bedste keeper duo.

Aalborg Håndbold-SønderjyskE spilles tirsdag d. 22. december kl. 18.30 i Gigantium, Aalborg og bliver ledet af Mads Hansen og Jesper Madsen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus