Søg

Årets sidste kamp

Anders Gormsen, 20. december 2019, kl. 16:58

Lørdag eftermiddag er der fuldt program i Primo Tours Ligaen og de lyseblå tager hjemme imod Nordsjælland Håndbold i en kamp hvor begge hold har brug for point.

Gæsterne er placeret i bunden af tabellen med 2 point. Det lave point antal snyder dog en del, da gæsterne har spillet godt med i er stor del af kampene og en del af kampene er endt med smalle nederlag ikke mindst Nordsjællands seneste kamp mod Skanderborg der blev tabt med et enkelt mål 29-30. Nordsjællænderne kæmper for livet og der er ingen tvivl om at de vil komme med alt hvad de har for at få point og komme tættere på redning.

Vi har også brug for point både for at holde fast i placeringen der giver adgang til slutspil, men også for at fortsætte en flot stime og ende et fantastisk 2019. Efter en rigtig god indsats mod BSH, der endte med smalt nederlag tog truppen til Kolding og via en stor kollektiv indsats blev sejren sikret i et opgør hvor vi sad på kampen fra start til slut.

Det er også de to præstationer cheftræner Kasper Christensen gerne vi se fortsat i kampen mod Nordsjælland

– Vi glæder os til kampen hvor vi har mulighed for at afslutte en flot halvsæson og et rigtig godt 2019 på en godt måde og sende hinanden på juleferie med en sejr.

– Vi skal tage opgaven meget seriøs mod et Nordsjælland hold der har gjort det godt i mange kampe og det skal vi ved at fortsætte de præstationer vi har vist i de seneste kampe. Vi har, især i kampen mod KIF, vist fantastisk flot forsvarsspil og det skal vi fortsætte. Vi kan forvente at Nordsjælland, lige som KIF, vil spille en del 7 mod 6 og det synes jeg vi er godt forberedt på og er klar til at straffe hvis vi får muligheden.

– Vi er motiveret til at levere et brag af en kamp for at sende både os selv, men også alle de der er omkring truppen, sponsorer og fans på juleferie med en sejr. Vi ved det bliver en hård kamp, men er naturligvis fulde af fortrøstning  hvad angår en sejr.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus