Søg

Aalborg var for stærke

Anders Gormsen, 26. september 2020, kl. 19:21

Hvis vi skal have en mulighed for at slå Aalborg Håndbold i Herre Håndbold Ligaen kræver det at alle mand spiller op til det allerbedste gennem samtlige 60 minutter, det var desværre ikke tilfældet i lørdagens kamp der endte med et nederlag på 24-31.

Det startede eller rigtig godt god og med stillinger på 4-4 efter 10 minutter og 8-8 efter 20 så det rigtig godt ud. Desværre formåede vi ikke at score mere i de første 30 minutter. Det gjorde gæsterne til gengæld og udnyttede effektivt at vi ikke kunne passere Aalborgs keeper og stillingen ved pausen lød på 8-15.

De sidste 30 minutter startede også rigtig godt og med en god intensitet, men Aalborg er et klasse hold der svarede igen hver eneste gang vi fik lidt medvind. Undervejs var vi bagud med 11 mål, men fik i slutfasen pyntet på resultatet der endte med et nederlag på 24-31.

Der var for mange tekniske fejl og brændte muligheder i opgøret og det er det ganske enkelt ikke råd til mod Danmarksmestrene.

Målscorere for SønderjyskE: Oliver Eggert 6, Tobias Møller 4, Noah Gaudin, Jon Andersen og Oscar Sunnefeldt hver 3, Frederik Ladefoged 2, Thomas Mogensen, Sveinn Jóhannsson og Alec Smit hver 1.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus