Aalborg var for stærke

Lørdagen bød på tophåndbold i Broager Sparekasse Skansen, da vi tog imod verdensstjernerne fra Aalborg Håndbold.

Der var fuldt hus med 2175 tilskuere i hallen og der var fantastisk opbakning til heltene på banen, desværre var det ikke nok mod et kynisk Aalborg hold der straffede vores fejl til scoringer.

Vi var godt med i den første del af kampen, hvor en stærk defensiv gang på gang pressede udeholdets skytter til afslutninger over eller ved siden af målet. Desværre formåede vi heller ikke at omsætte vores angreb til mål blandt andet på grund af nogle tekniske fejl, og derfor var stillingen efter 15 minutter 6-7. Vi  forsøgte os med spillet 7 mod 6 og det gav også et par scoringer.

I det efterfølgende missede vi et par store muligheder og da Aalborg scorede i tomt mål til 7-11 trykkede Rasmus Vandbæk på time-out knappen. Det bragte atter lidt mere energi på banen, men lige lidt hjalp det. Magnus Holpert viste med sin scoring til 11-16 efter 25 minutter, at man med mod til at gå efter målet og kan lykkes.

De første 30 minutter endte med 12-18, for øvrigt en halvleg uden en eneste udvisning.

Vi indledte de sidste 30 minutter med at hente et par mål på gæsterne til 14-18, men allerede efter 7 minutter måtte Rasmus Vandbæk trykke på time-out knappen igen efter en periode hvor alle fejl igen blev straffet kynisk stillingen på det tidspunkt hed 15-22 og kort efter blev bolden igen smidt i tomt mål til 15-23.

De lyseblå krigere gav dog aldrig op og vedblev med at kæmpe, til publikums store tilfredshed. Sidst i kampen får vi godt udbytte at vores 7 mod 6 spil, men ikke nok til at true Aalborgholdet for alvor.

Det hele ender med et 5 måls nederlag på 27-32. Nikolaj Jørgensen spillede en fin kamp med 4 mål og et par gode asssists. Jacob Bagested spillede ligeledes en god kamp på stregen med 4 mål og Sebastian Augustinussen gjorde rent bord med 5 mål på 5 forsøg.

Sebastian Augustinussen var ærgerlig efter kampen

– Det er altid træls at tabe men jeg er mest ærgerlig over at det virker som om vi er bange for at gå på mål og så er jeg ærgerlig over at vi ikke formår at afvise Aalborg bedre i vores forsvar, vi giver virkelig ikke vores keepere de bedste betingelser.

– Det er svært at komme tilbage efter at have være nede med 6 til pausen, men vi giver hvad vi har. Aalborg har bare lidt mere at komme med og stort cadeau til dem. De har en god energi og formår at straffe os i kontrafasen.

– Til sidst vil jeg gerne komme med en kæmpe ros til vores fans i Broager Sparekasse Skansen, som altid var der kæmpe opbakning. Det betyder rigtig meget for os inde på banen.

SønderjyskE – Aalborg Håndbold 27-32 (12-18)

SønderjyskE: Sebastian Augustinussen 5, Andreas Lang 4, Nicolaj Jørgensen 4, Jacob Bagersted 4, Kristian Standen 3, Nikolaj Svalastog 2,   Morten Bjørnshauge 2, Magnus Holpert 1, Olsen Tobias 1,  Oliver Eggert 1.

Aalborg Håndbold: Mads Hoxer 6, Lukas Nilsson 5,  Buster Juul 5,  Simon Hald 4, Aleks Vlah 4, Martin Lasen 3, Rene Antonsen 3, Patrick Wiesmach 1, Niklas Landin 1.

Lørdag D. 24. Februar 14:00