4 på stribe

I fredagens opgør mod TMS Ringsted skulle håndboldherrerne forsøge at fortsætte den gode stime efter sejre i de tre seneste kampe.

Det blev ikke sæsonens kønneste håndboldkamp, men grimme sejre tæller også. Vi kæmpede, især i første halvleg, med at finde balancen i begge ender af banen. Der manglede skarphed i afslutningerne og den uskarphed blev taget med i forsvaret hvor et rigtig godt kæmpende TMS hold gjorde det svært for både forsvar og Josip i målet.

De første 30 minutter var meget lige med vekslende føringer, men på intet tidspunkt var forskellen mere end 2 mål til enten den ene eller den anden side. Midtvejs i halvlegen var vi bagefter med 7-8, og kunne se Sveinn Johannsson blive præsenteret for det røde kort efter en hård tackling. Alligevel kunne vi gå til pause foran med 16-15 efter at vi fik optimeret lidt i begge ender af banen.

I de sidste 30 minutter kom vi godt i gang og fik etableret en føring på 20-17 efter 37 minutter, men heller ikke dette rystede gæsterne der bed godt fra sig. Føringen blev ved med at være på et par mål eller tre frem til der manglede 9 minutter hvor vi for første gang bragte os foran med 4 ved 29-25 og man sad en fornemmelse af at vi var i kontrol. Gæsterne ville det dog anderledes og fik igen reduceret med et par mål. Til sidst var det dog de lyseblå der kunne juble over sejren på 33-29 efter en slutfase hvor vi holdt hovedet koldt.

Midtvejs i anden halvleg måtte en storspillende Thomas Mogensen udgå med store smerter efter en hård tackling, hvor han i et gennembrud klaskede direkte ned på ryggen. En tackling der udløste et rødt kort til TMS Ringsted.

Selvom det ikke var den flotteste kamp skal spillerne have ros for at bevare intensiteten gennem alle 60 minutter på trods af at alt ikke lykkedes til fulde.

SønderjyskE-TMS Ringsted 33-29 (16-15)

Målscorere for SønderjyskE: Tobias Møller 8, Thomas Mogensen 7, Oliver Eggert 4, Frederik Ladefoged 3, Marcus Dahlin, Kristian Stranden og Noah Gaudin hver 2, Sveinn Johannsson, Jon Andersen, Nokolai Vinther, Morten Bjørnshauge og Alec Smit hver 1.

Redninger: Josip Cavar 6, Malthe Kronborg 1.

Målscorere for TMS Ringsted: Lauritz Legér 8, Mads Dudek 6, Oscar Rasmussen 5, Andreas Magaard 3, Andreas Hampe og Martin Christensen hver 2, Joachim Jacobsen 1

Udvisninger: SønderjyskE 4, TMS Ringsted 4. Røde kort: SønderjyskE 1, TMS Ringsted 1.