Søg

3 målssejr over Ystad

Anders Gormsen, 8. august 2020, kl. 13:20

Det var en varm affære for både spillere og tilskuere i Broager Sparekasse Skansen, da håndboldherrerne tog imod Ystad, med de to tidligere svanske landsholdsspillere Kim Andersson og Dalibor Doder på holdkortet.

Efter en lige start på opgøret og stillingen 4-4 udnyttede gæsterne et par fejlslagne SønderjyskE angreb til at bringe sig i front 4-7 inden vi med et par flotte scoringer fik reduceret.  Midt i halvlegen var stillingen således 7-8. Herefter fulgte en god periode for hjemmeholdet hvor Daniel Eggert imponerede med et par flotte scoringer og med 4 minutter tilbage tog gæsternes træner Oscar Carlén time-out ved 15-11.

Stillingen ved pausen lød på 16-14 efter 30 minutter der bød på rigtig mange gode momenter i SønderjyskE spillet.

Ystad kom bedst fra start i de sidste 30 minutter og skulle kun bruge et minuts tid for at komme på uafgjort inden vi kom tilbage på sporet. Efter godt 7 minutter var vi bagefter med 19-21, men via godt forsvarsarbejde der gav Josip Cavar i målet gode betingelser kom vi igen tilbage ved 21-21. Herefter fulgte en lille periode hvor gæsterne havde mere fokus på dommernes end på egne præstationer og det blev klogt udnyttet til en føring på 27-24. Gæsterne gjorde de sidste anstrengelser for at komme tilbage men kom ikke tættere på end 27-26 og i slutminutterne blev sejren på 30-27 en realitet.

Vi var igen uden Thomas Mogensen, Marcus Dahlin, Jon Andersen, Mikkel Hansen og Kristian Pedersen men modstod alligevel et godt svensk hold og især Oscar Sunnefeldt og Daniel Eggert imponerede med en flot indsats.

Sønderjyske-Ystad 30-27 (16-14)

Målscorere for SønderjyskE: Oscar Sunnefeldt og Tobias Møller hver 7, Morten Bjørnshauge 4, Daniel Eggert og Oliver Eggert hver 3, Nikolai Vinther 2, Alec Smit, Sveinn Johansson, Noah Gaudin og Frederik Ladefoged hver 1.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus