Søg

2 dejlige point efter sejr i Lemvig

Anders Gormsen, 10. oktober 2020, kl. 18:49

De lyseblå fik rejst sig igen og fik en dejlig sejr på 25-28 med hjem fra udekampen mod Lemvig-Thyborøn Håndbold.

Kampen blev lige så vanskelig som forventet mod et hjemmehold der kæmper forbilledligt gennem alle 60 minutter, men til forskel fra kampen mod Ribe-Esbjerg formåede vi at lukke kampen til egen fordel.

At der var meget på spil fik man at se allerede i det andet minut da kampens dommere præsenterede hjemmeholdets Nicolai Hvid Pugholm for det røde kort efter en tackling på Jon Andersen.  Vi var gennem det meste af første halvleg foran med et mål eller to og var stort set i fin kontrol. Stillingen ved pausen lød på en føring til os på 12-15.

Anden halvleg fortsatte i samme mønster med os i kontrol og føringer på 2-3 mål indtil midt i halvlegen hvor vi lagde lidt afstand ved 17-21. Hjemmeholdet ville dog ikke lægge sig ned og fik reduceret til 21-22 med 9 minutter tilbage. Denne gang holdt spillerne hovederne kolde og kunne igen trække fra til 21-26 i det 55. minut og dermed var kampen lukket og til sidst kunne der jubles over sejren på 25-28.

Sejren blev grundlagt på stor fight med energi og power og en defensiv præstation der hold hjemmeholdet i et fast greb. Med sejren har holdet nu 9 point inden den næste opgave som hedder Skanderborg på udebane d. 20. oktober.

Lemvig-Thyborøn Håndbold-SønderjyskE 25-28 (12-15)

Målscorere for SønderjyskE: Tobias Møller 8, Jon Andersen 5, Oliver Eggert 4, Thomas Mogensen 3, Morten Bjørnshauge 3, Nikolai Vinther 1, Alec Smit 1, Noah Gaudin 1, Frederik Ladefoged 1.

Målscorere for Lemvig-Thyborøn: Rasmus Porup 6, Mark Nikolajsen 5, Mikkel Mortensen 5, Jonas Langerhuus 4, Thomas Damgaard 2, Frederik Iversen 1, Christian Holm 1, Thomas Spanggaard 1

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus