Søg

1/8 dels finalen blev endestationen

Anders Gormsen, 16. september 2020, kl. 21:34

Efter en stor sejr i sæsonens første kamp mod Skjern var det gæsterne der kunne trække sig sejrrigt ud af 1/8 dels finalen i denne sæsons Santander Cup der dermed blev endestationen de lyseblå håndboldherrer.

Vi startede som lyn og torden med gode aktioner i begge ender af banen og fik hurtigt en føring på 2 mål i en første halvleg der bød på et hav af udvisninger til begge hold. Midt i halvlegen  var stillingen 9-8 efter Tobias møller havde scoret på sit fjerde straffekast hvorefter gæsterne fik scoret et pargange og bragte sig foran for første gang 9-10 i en periode hvor målene faldt nemmere for Skjern end for os. Stillingen ved pausen lød på 16-18.

Starten på 2. halvleg blev rædselsfuld for os. 16-18 blev til 16-23 og det kom vi os aldrig rigtig over. Marginalerne var i denne periode på gæsternes side og selv om spillerne kæmpede for at komme tilbage lykkedes det aldrig at få kontakt. i de 40. minut havde vi chancen for at komme på 21-24, men en tabt bold gav i stedet gæsterne en 5 måls føring og dermed var løbet kørt.

Resultatet blev et klart nederlag på 27-33 til et Skjern hold der var bedre på dagen.

Målscorere for SønderjyskE; Tobias Møller 8, Thomas Mogensen, Jon Andersen og Oscar Sunnefeldt hver 4, Nikolai Vinther 3, Sveinn Johannsson 2, Frederik Ladefoged og Morten Bjørnshauge hver 1


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus