Søg

Trøjevalg 2020

Per Jessen, 3. december 2019, kl. 12:32

Fans og sponsorer bestemmer igen design på SønderjyskEs udebanetrøje

Du kan være med til at bestemme hvordan SønderjyskEs næste udebanetrøje skal se ud!
Vi har sammen med hummels dygtige trøjedesignere fået ”kreeret” tre forskellige forslag til den nye udebanetrøje 2020-2021.
Vi vil gerne tage dig med på råd – og det er helt enkelt – den trøje, som samlet får flest stemmer på de fem lyseblå Facebook-sider blandt fans og sponsorer, bliver den nye udebanetrøje 2020-2021 til Fodbold samt Dame – og Herrehåndbold. (Ishockeytrøjen til næste sæson bliver til i et samarbejde med Bauer, og får dermed ikke samme design – men derfor vil vi alligevel også gerne inddrage og spørge vores mange ishockeyfans).

Det er også helt enkelt at deltage – stem på trøje A – B eller C i tråden, gerne på hver af de fem Facebook-sider hurtigst muligt. Deadline for afstemningen er mandag den 9. december kl. 10.00.

Du kan også vinde den nye udebanetrøje – vi trækker to vindere blandt alle besvarelser i hver af de fem sportsgrene (Fodbold – Dame – og Herrehåndbold, Ishockey og E-Sport). Der er dermed 10 trøjer på højkant. Du må som nævnt gerne deltage med et bud på hver af de fem Facebook-sider.
På forhånd tak.

Nærstuder trøjerne i denne PDF:
https://www.soenderjyske.dk/…/20…/12/SJE_19_20_AWAY02bogstav.pdf

Facebook-siderne:
SønderjyskE Fodbold
SønderjyskE Ishockey
SønderjyskE Herrehåndbold
SønderjyskE Damehåndbold
Sønderjysk Esport


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus