Søg

To, vigtige opfordringer fra SønderjyskE

Kell Haugaard, 26. marts 2020, kl. 12:16

Kære syd – og sønderjyder,

I SønderjyskE har vi som tidligere informeret hjemsendt alle medarbejdere og spillere i alle de lyseblå sportsgrene.
Der er stille på stadion og i hallerne – der skulle have været 1000´vis af glade fans og sponsorer til slutspil og play-off i fodbold, håndbold og ishockey – det er der ikke – alle tilskuerpladser, alle arenaer står tomme.
Der er helt stille i SønderjyskE. Dog er der stor aktivitet på direktions gangene, hvor et lille nødberedskab kæmper alt, hvad de kan.

Men først og fremmest er det vigtigt her fra os i SønderjyskE at understrege, at der lige nu er ting, der er meget vigtigere end sport og slutspilskampe.
Her har vi to vigtige opfordringer:

To, vigtige opfordringer til syd – og sønderjyderne

Det handler først og fremmest om vores allesammens Danmark. Det handler om danskernes og dermed også syd og sønderjydernes liv og helbred. Om vores børn – unge og ikke mindst de ældre, syge og svage i vores samfund. Her opfordrer vi til, at vi alle hjælper hinanden, vi ”tager én for holdet”, opfører os ansvarligt, tager hensyn og følger myndighedernes påbud – det er til vores alles bedste.

For det andet – Det er ikke kun i SønderjyskE, at der er stille!
Der er også stille – og sådan oplever de det og føler de det også – ude i mange virksomheder, i mange butikker og i det lokale erhvervsliv i Syd – og Sønderjylland. Der er stille hos mange af SønderjyskEs sponsorer.
Sponsorer og virksomheder, som også har sendt medarbejdere hjem – og også sponsorer og virksomheder, som desværre ikke har kunne se anden udvej end at afskedige medarbejdere – og sponsorer og virksomheder, som nu oplever at deres forretninger og virksomheder – deres livsværk er truet på eksistensen.

Handl lokalt og støt SønderjyskEs sponsorer

De sponsorer og de virksomheder skal vi virkelig støtte nu – så handl alt hvad I kan lokalt – handl alt hvad I kan hos SønderjyskEs sponsorer nu.

Støt vores sponsorer – så de også efter en hård tid kan og har mulighed for at støtte SønderjyskE, Din hjerteklub og Dit hold – så vi igen kan levere de store oplevelser og topunderholdning fra øverste hylde i dansk fodbold og håndbold – så vi igen kan kæmpe med om metal og medaljer i ishockey.

Ydmyghed – Sammenhold – Ansvarlighed – Hårdt arbejde. Det er SønderjyskEs værdier – og de er, og bliver, vigtigere end nogen sinde nu. Vi kan opnå fantastiske ting sammen – når vi løfter i flok.
Vi skal igennem Corona-epidemien sammen – og ude på den anden side, når det bliver almindelig hverdag igen, så bliver det vigtigere end nogensinde, at vi står sammen i vores landsdel.

Så handl lokalt og støt vores sponsorer på alle de måder, I kan . . .
Se oversigten over alle sponsorer i SønderjyskE på vores hjemmeside og her: www.soenderjyske.dk/sponsor/sponsorliste

Tak for Jeres opmærksomhed og pas nu rigtig godt på hinanden.

Venlig hilsen
Ledelse & medarbejdere
Sønderjysk Elitesport A/S

Én Landsdel – Ét Sammenhold


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus