Søg

Tid til sidste runde

Anders Gormsen, 9. maj 2016, kl. 17:57

Slutspillet er ved at være ovre for SønderjyskEs håndboldherrer og tirsdag aften spilles den sidste kamp i denne sæson, når holdet gæster BSV i Silkeborg

Historikken er ikke ligefrem på de lyseblås side der oftest har det rigtig svært mod BSV. Senest blev det til et klart nederlag på 24 – 32 i Broager Sparekasse Skansen.

Cheftræner Morten Henriksen

– Det kan passende være på tirsdag vi gør noget ved BSV, det er jo sidste chance i denne sæson – griner han og fortsætter – Det er lidt specielt at skulle spille en kamp der er uden betydning for os, rent resultatmæssigt mens BSV har en semifinaleplads at spille for.

Vi har snakket om at hvis vi kommer med 96%  i stedet for 100 risikerer vi at få ørerne i maskinen mod et BSV hold det vil komme med alt de har. Vi må forvente at de kommer med maksimal skarphed og intensitet og kravet til os må være at vi er klar til at levere samme indsats.

Udfordringen bliver at få åbnet et BSV forsvar som har voldt os store problemer. Det bliver en udfordring både spillemæssigt såvel som mentalt. Vi skal være klar til at blive ved med at udfordre så vi ikke bliver til kyllinger, vi skal tro på egne evner og blive ved med at tro på det.

Det er nødvendigt at mange melder sig ind med topniveau så vi kan få en god afslutning på en fantastisk sæson ikke mindst vil vi gerne vise seerne hjemme foran skærmen  en god håndboldkamp især de fans og tilskuere i Broager Sparekasse Skansen, der har bakket os så fantastisk op gennem hele sæsonen – slutter han

BSV – SønderjyskE spilles tirsdag d. 10. maj kl. 18.30 i Jysk Arena


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus