Søg

Tele-Mark toppræsterer og forlænger med SønderjyskE og SUSAM

claes, 11. januar 2021, kl. 8:39

2020 bød på et succesfuldt samarbejde med århusianske Tele-Mark A/S, der i løbet af året bidrog med uvurderlig hjælp til salgsafdelingerne i SønderjyskE og SUSAM. Faktisk har samarbejdet været så frugtbart, at kontrakten, kort inden udløb, blev forlænget med to år. Henrik Jepsen, kommerciel chef i SUSAM, fremhæver, at den professionelle og seriøse tilgang fra telemarketingvirksomheden har udmundet i adskillige kvalificerede møder og leads. Til trods for at Henrik Jepsen og kollegaerne havde store forventninger til Tele-Mark A/S, kom kvaliteten af fremgangsmåden og udbyttet alligevel bag på SUSAM-mandskabet: ”Vi overraskedes i den grad positivt over gennemførslen og resultaterne.” Århusvirksomhedens dygtige ansatte med lang anciennitet samt den gode dialog med projektlederen fremhæves, af Henrik Jepsen, som grundlaget for samarbejdes store udbytte. Derfor er det også med stor glæde og stolthed at klubben og SUSAM forsat skal være holdkammerat med Tele-Mark A/S.

Samtidig bliver Tele-Mark A/S del af erhvervsnetværket SUSAM, der, af den århusianske virksomhed, ses som en værdifuld adgangsbillet det attraktive sønderjyske marked. Mads Kudsk, adm. direktør og partner i Tele-Mark A/S, udtaler bl.a.: ” Når man bliver en del af den SønderjyskE familie, bliver man en del af SUSAM, et yderst professionelt setup. Vi oplever, at samarbejdet åbner netop de døre, der giver mening for Tele-Mark A/S, og vi forventer os rigtig meget af de kommende år på den SønderjyskE hjemmebane.”

”Vi glæder os til mindst to år mere med Tele-Mark A/S som medspiller,” slutter Henrik Jepsen.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad Tele-Mark A/S kan gøre for din virksomhed, er du velkommen til at rette henvendelse til Henrik Jepsen på tlf. 40 18 22 26 eller via mail til hje@susam.dk.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus