Søg

SønderjyskE ansætter sikkerhedschef

Kell Haugaard, 1. september 2016, kl. 5:30

SønderjyskE ansætter sikkerhedschef

Den lyseblå sportskoncern får med ansættelsen af Morten Rasmussen nu en fuldtidsansat medarbejder med ansvar for sikkerhed og kampafvikling.

I den forgangne sportssæson gæstede flere end 231.000 tilskuere de fire hjemmebaner i SønderjyskE (Fodbold, Ishockey, Damehåndbold og Herrehåndbold, red.). Det er især fodboldholdets flotte meritter, som i det seneste år har medført en markant fremgang i tilskuertilstrømningen til superligakampene i Sydbank Park.
Den sønderjyske sportskoncern tilknytter nu en fuldtidsansat sikkerhedschef, som ifølge adm. direktør Klaus B. Rasmussen også får det overordnede ansvar for kampafviklingen på hjemmebanerne i Aabenraa, Haderslev, Sønderborg og Vojens:
– Tilskuersikkerheden er bare alfa og omega for os. SønderjyskE er vokset meget hurtigt i de senere år, og vi har med nye krav og forventninger til afviklingen af kampe i både de hjemlige – og europæiske turneringer vurderet, at tiden var inde til at oprette en fuldtidsstilling på området. Afviklingen af vores hjemmekampe er hovedsagligt baseret på frivillige hjælpere fra moderklubberne, og det vil også være helt nødvendigt i fremtiden. Vi har nu deltaget i flere, store events og europæiske turneringer som f.eks. Champions Hockey League, og senest har vi som bekendt deltaget med fodboldholdet i Europa League. Her er der bare ekstra skrappe krav til sikkerhed og afviklingen af kampene, fortæller Klaus B. Rasmussen, og fortsætter:

– Vi er derfor meget glade for, at Morten Rasmussen har sagt ja til at tiltræde som sikkerhedschef i SønderjyskE. Han har været tilknyttet i en årrække i SønderjyskE Ishockey, hvor han som sikkerhedsansvarlig har høstet stor erfaring i forbindelse med afviklingen af mange udsolgte DM finalekampe, OL kvalifikationsturnering og en lang række landskampe. Yderligere er Morten Rasmussen også tilknyttet som sikkerhedskonsulent i DIU (Danmarks Ishockey Union, red.), og har som mangeårig formand for bestyrelsen i Vojens Ishockey Klub også et indgående kendskab til mekanismerne i moderklubberne.
Morten Rasmussen vil udover rollen som sikkerhedschef også blive overordnet ansvarlig for kampafviklingen i alle sportsgrenene, herunder med kontakten til moderklubberne og de mange frivillige hjælpere, slutter Klaus B. Rasmussen.

Morten Rasmussen tiltræder den 1. oktober i Sønderjysk Elitesport A/S, og bliver i det daglige tilknyttet på hovedkontoret i Vojens.

Fakta Morten Rasmussen
44 år, gift med Jane, to døtre, en søn og en ”papsøn”.
26 år hos Falck som redder og brandmand
Bestyrelsesarbejde i bl.a. Jels IF, VIK, Haderslev Idrætsakademi, SønderjyskE Ishockey
27 års erfaring med frivilligt arbejde
Sikkerhedschef i SønderjyskE Ishockey siden 2007 og senere, fra 2011, i SE Arena.
Sikkerhedskonsulent i Danmarks Ishockey Union


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus