Søg

Sønderjysk Forsikring bliver SoMe kampsponsor

claes, 31. marts 2021, kl. 14:00

Selvom det er træge tider, og vi stadig ikke kan samle vores elskede fans, kan vi trods alt glæde os over at have nogle gode og støttende samarbejdspartnere.

Sønderjysk Forsikring har i sammenholdets ånd valgt at være SoMe kampsponsor for fire udvalgte kampe i SønderjyskE-regi – én i hver sportsgren. I den anledning tilbyder forsikringsselskabet et uforpligtende forsikringstilbud til alle, der både ønsker at skifte til et troværdigt og professionelt forsikringsselskab og samtidig har lyst til at give en ekstra støtte til SønderjyskE. For hver fan, der oprettes som ny kunde hos Sønderjysk Forsikring, modtager SønderjyskE således 500 kr.

Kort og godt har du altså nu muligheden for at få en bedre forsikringsløsning og tilmed bidrage til SønderjyskE i en udfordrende tid. Det eneste du skal gøre, for at få en snak om dine forsikringsmuligheder, er at udfylde formularen på linket her: www.soenderjysk.dk/jatak.

Du kan desuden også være med i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til www.sendentanke.dk. Gavekortet kan veksles til en lang række fede oplevelser og produkter. Se mere om, hvordan du deltager, på vores Facebooksider for hhv. fodbold, ishockey og dame- og herrehåndbold. Bemærk at der er én præmie for hver sportsgren, og at konkurrencerne lanceres forskudt afhængig af de respektive kamptidspunkter.

Alle konkurrencer er nu afviklet. Tak til alle de deltagende.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus