Søg

Smal trup til pokalkampen

Anders Gormsen, 3. maj 2019, kl. 18:30

Lørdag eftermiddag går turen til Odder til 6. runde i Santander Cuppen, en kamp der sniger sig ind i et tætpakket slutspilsprogram.

Det bliver en noget reduceret trup der tager afsted til kampen og der skal drejes på alle knapper for at få enderne til at nå sammen for Kasper Christensen og resten af truppen.

Cheftræneren siger

– Det bliver en udfordrende kamp for os. Vi har været ramt af yderligere uheld, da Oliver Eggert brækkede tommelfingeren i kampen mod Skjern og derfor er han ude af truppen sammen med stort set alle højrehåndede bagspillere. Der er Kasper Olsen tilbage så der bliver trukket store veksler på ham.

– Vi har brugt ugens træninger på at finde forskellige angrebsløsninger på vores udfordringer. Der er blevet arbejdet hårdt og koncentreret af alle og selvom der skal trylles tror vi på det mod et rigtig godt spillende Odder hold.

– Skal vi vinde mod Odder, og i de resterende slutspilskampe skal vi følge op den fantastiske defensiv, nok den bedste i sæsonen, vi viste i Skjern kampen. Det bliver nøglen sammen med at vi forhåbentlig kan få gang i kontrascoringerne og på den måde komme til nogle nemme scoringer.

– Det bliver rigtig vanskeligt i Odder men vi håber og tror på at vi kan få en sejr trods vores store skadesudfordringer.

De Fantastiske Lyseblå tager atter engang afsted på udebane tur og støtter om de lyseblå krigere, noget hele truppen sætter stor pris på.

Odder Håndbold-SønderjyskE spilles lørdag d. 4. maj kl. 15.00 i Spektrum Odder

Foto: Jürgen Schadow


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus