Søg

Sidste nyt om Håndsrækning til SønderjyskE 2020 – 2.809 har nu doneret til det lyseblå landsdelsprojekt

Kell Haugaard, 28. juni 2020, kl. 14:39

Sidste nyt om Håndsrækning til SønderjyskE 2020 – 2.809 har nu doneret til det lyseblå landsdelsprojekt

– Myndighederne har siden sidst åbnet for grænsebommene mod syd, og på en række andre områder går det også, om end langsomt, den rigtige vej med flere ”åbninger” for mange af de trængte brancher og virksomheder, fortæller adm. direktør Klaus B. Rasmussen, og fortsætter:
– I vores egen branche har de danske 3F Superligaklubber udvist stort ansvar med afviklingen af kampe med maksimalt 500 personer på stadion. Der arbejdes intenst i superligaklubberne og Divisionsforeningen med forskellige løsningsmodeller og – protokoller ind mod myndighederne. Medarbejdernes, spillernes og tilskuernes sikkerhed går altid før alt andet; men det siger også sig selv, at der ikke er økonomi i at afvikle kampe i landets bedste fodboldrække med omkring 300 tilskuere. Det giver ingen mening, og det er jo et umuligt dilemma at fordele de få billetter, der er rådighed. Lige nu skulle der have været flere end 5.000 – 6.000 tilskuere i gennemsnit til de nervepirrende pokal – og slutspilskampe i Haderslev. I næste uge spiller vi den historiske pokalfinale i Esbjerg med et stærkt begrænset antal tilskuere, og det alt sammen kan selvfølgelig også ses og mærkes i klubkassen, understreger Klaus B. Rasmussen.

– Derfor er vi også enormt stolte og taknemmelige over den støtte, de mange tilsagn og tilkendegivelser, vi modtager. Man skal  godt nok været lavet af sten, hvis man ikke bliver berørt af de mange initiativer, som bliver søsat af folk med et kæmpe hjerte for SønderjyskE.
Flere hundrede syd – og sønderjyder har været forbi boderne hos vores moderklub HFK for at købe støttepakker med Stadionringridere og Klubkasser med Blue Bird fra Fuglsang. HFK er selv ramt af Corona-krisen, og alligevel stiller medarbejdere og frivillige op aftener og weekender for at bakke op om SønderjyskE. Det understreger et imponerende sammenhold, siger Klaus. B. Rasmussen.

– Haderslev Butikkerne arbejder lige nu intenst med at få stablet et storskærmsarrangement på benene til pokalfinalen i den kommende uge. Det hele skal foregå på Gravene, hvor man vil forsøge at skabe ægte pokalstemning. Imponerende flot initiativ af Haderslev Butikkerne.

– Fanklubberne kom godt i mål den 13. juni med Supporterstafetten. Resultatet af de fælles anstrengelser efter 72 km. kombineret cykling – og gåtur endte med mere end 60.000 kr. SønderjyskE Ishockey Support har sideløbende gennemført auktioner på trøjer og anden ”Fan-Guf”. Udover stor tilslutning blandt de lokale fans, var der også bud fra både Tyskland og England. I SønderjyskE Fodbold Support er der også gennemført auktioner på en række effekter og billeder. Indtil videre runder disse tiltag snart 30.000 kr., og hertil kommer 10.000 kr. fra salg af de flotte armbånd fra CutteK, som i øvrigt var udsolgt på kun syv timer. Slutteligt har grafikeren Steffen Falk-Simonsen skabt en smuk ishockey-plakat, som også sælges til fordel for SønderjyskE. Fantastisk flotte initiativer fra nær og fjern, og vi er vildt imponerede over den store og brede opbakning, slutter Klaus B. Rasmussen.

Status ”Håndsrækning til SønderjyskE 2020”.
Pr. dags dato har 2.809 personer/virksomheder via MOBILEPAY 206723 og Broager Sparekasse 9797 – 000 119 2213 doneret kr. 1.628.049,62.

Det er meget vigtigt for os at understrege, at vi kun har den dybeste respekt for virksomheder og privatpersoner, som ikke har mulighed for at deltage. Det er fuldstændigt frivilligt, og man kan donere præcis det beløb, man selv ønsker.
En stor og varm tak til alle, som med stort og småt – og på den ene eller anden måde bidrager med en ekstra håndsrækning til SønderjyskE i en svær tid.

Næste opdatering udsendes i uge 28.
Støt vores sponsorer – handl lokalt på alle de måder, I kan.
Endnu en gang tak for Jeres opbakning – og pas godt på hinanden 🙂


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus