Søg

Sidste nyt om Håndsrækning til SønderjyskE 2020 – 2.559 har nu doneret til det lyseblå landsdelsprojekt

Kell Haugaard, 18. maj 2020, kl. 15:55

Sidste nyt om Håndsrækning til SønderjyskE 2020 – 2.559 har nu doneret til det lyseblå landsdelsprojekt

Herunder følger en lidt ”fyldigere” status på Håndsrækning til SønderjyskE 2020 – siden sidst:
En stor og varm tak til alle, som med stort og småt – og på den ene eller anden måde bidrager med en ekstra håndsrækning til SønderjyskE i en svær tid.

Meldgaard donerer 100.000 kr. fra jubilæum, og Eurodan Huse forlænger sponsoraftale med seks år

– Hver eneste dag modtager vi henvendelser fra alle egne af landet med meget rørende hilsner og ønsker om, at SønderjyskE kommer godt ud på den anden side af Corona-krisen, siger adm. direktør Klaus B. Rasmussen.

– Familien Meldgaard i Aabenraa har netop afholdt virksomhedens 50års jubilæum. I stedet for gaver til virksomheden opfordrede man til, at der i stedet blev doneret et beløb til SønderjyskE. Her blev der doneret 77.000 kr., og familien Meldgaard har efterfølgende selv rundet dette beløb op til 100.000 kr. Det er jo et utroligt flot initiativ, og som viser et fantastisk overskud til at tænke på os, selv på deres egen, store dag. Jeg kan kun udtrykke den dybeste respekt for familiens store hjerte for SønderjyskE, understreger Klaus B. Rasmussen, og fortsætter:

– Hertil har Eurodan Huse henvendt sig på eget initiativ med en hjælpende hånd, og samtidigt har virksomheden forlænget deres sponsoraftale med ikke mindre end seks år. Det er en kæmpe tillidserklæring, man dermed giver os, og det gør os meget stolte og ydmyge.

– Siden sidst har to virksomheder, SkovfogedHR & By Skovfoged samt Winblad Fotografi, også henvendt sig med nytegninger af sponsoraftaler. SOKA Spedition har doneret ishockeyhjelm og spillertrøje til en auktion til fordel for SønderjyskE. Auktionen indbragte ikke mindre end 8.600 kr.
Kim Koch og Haderslev Golfrestaurant har sammen med Slagter Lampe sammensat en spændende kvalitets-grillmenu med bøffer, pølser og meget mere. For hver solgt grillbakke doneres 15 kr. til deling til mellem Vojens Speedwaycenter og SønderjyskE. Herfra skal der lyde en stor tak og ikke mindst også en opfordring til at hygge sig lidt ekstra med grill-menuen i Kr. Himmelfartsferien, smiler Klaus B. Rasmussen.

1.216 trøjer og donation på 152.000 kr. fra Sport 24 til SønderjyskE
– Vores udstyrspartner, Sport 24, har nu afsluttet kampagnen med to Hummel støttetrøjer, hvor Sport 24 donerer 125 kr. pr. solgt trøje. Syd – og sønderjyderne har været flittige ved bestillingstasterne. Der er blevet solgt 1.216 trøjer, hvilket udløser en donation fra Sport 24 på 152.000 kr. til SønderjyskE. En stor og varm tak til Sport 24, Hummel og Alko Print, som har gjort dette muligt og ikke mindst til de mange, som har købt en trøje.

– Fanklubberne har fortsat gang i et væld af aktiviteter med halstørklæder, trøjer og events. SønderjyskE Ishockey Support arrangerer en kombineret gå – og cykeltur på 72 km. med start og stop ved alle de fire, lyseblå hjemmebaner fra Broager Sparekasse Skansen i Sønderborg via Arena Aabenraa til Sydbank Park i Haderslev og til slutdestinationen Frøs Arena i Vojens. Et væld af andre aktiviteter er sat i søen, og det glæder vi os til at berette mere om i næste uge, fortæller Klaus B. Rasmussen.

Status ”Håndsrækning til SønderjyskE 2020”.
Pr. dags dato har 2.559 personer/virksomheder via MOBILEPAY 206723 og Broager Sparekasse 9797 – 000 119 2213 doneret kr. 1.544.859,62.

Det er meget vigtigt for os at understrege, at vi kun har den dybeste respekt for virksomheder og privatpersoner, som ikke har mulighed for at deltage. Det er fuldstændigt frivilligt, det handler bestemt heller ikke om beløbsstørrelser, og man kan donere præcis det beløb, man selv ønsker.

Næste opdatering udsendes primo uge 22.
Støt vores sponsorer – handl lokalt på alle de måder, I kan.
Endnu en gang tak for Jeres opbakning – og pas godt på hinanden


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus