Søg

Sidste nyt om Håndsrækning til SønderjyskE 2020 – 1.671 har nu doneret til det lyseblå landsdelsprojekt

Kell Haugaard, 4. maj 2020, kl. 13:31

Sidste nyt om Håndsrækning til SønderjyskE 2020 – 1.671 har nu doneret til det lyseblå landsdelsprojekt

Der igangsættes fortsat og med uformindsket styrke det ene kreative tiltag efter det andet. Det sker i privat regi, blandt fangrupperinger og i virksomhederne. Alle de mange tiltag og idéer bekræfter igen det store sammenhold og hele landsdelens opbakning til SønderjyskE.
Endnu en gang tak – tak til alle, som med stort og småt – og på den ene eller anden måde bidrager med en ekstra håndsrækning i en svær tid.

Trøjekampagne, værnemidler og ”Dyt – Dyt Jubilæumshilsen” til Meldgaard

– Det strømmer fortsat ind med mails og henvendelser med idéer og forslag til aktiviteter og tiltag som kan hjælpe SønderjyskE. Donationerne kommer også hver dag, syv dage om ugen, på MobilePay og overførsler. Det er bare så fantastisk flot, siger adm. direktør Klaus B. Rasmussen.

– I den seneste uge er der på initiativ af Sport 24 igangsat en kampagne med to Hummel støttetrøjer, hvor Sport 24 donerer 125 kr. pr. solgt trøje. Her har syd – og sønderjyderne i den grad taget godt imod tilbuddet. Siden torsdag aften er der solgt næsten 600 trøjer, og det er jo vildt imponerende. En stor og varm tak til Sport 24, Hummel og Alko Print, som har gjort dette muligt og ikke mindst til de mange, som har købt en trøje.

– Fanklubberne har gang i et væld af aktiviteter med halstørklæder, trøjer og events. Vojens Ishockey Klub har doneret et beløb, som man ellers selv skulle have modtaget for at afvikle kampe. Haderslev Fodboldklub har spændende tiltag på skitseblokken, og Preben Terp Nielsen og Abena var hurtigt ude med håndsprit, masker og værnemidler, da superligaholdet mødte ind for at genoptage træningen i weekenden. I samarbejde med VTS havde vi SønderjyskE-bussen, med horn og flag, i Aabenraa for at ønske Meldgaard familien tillykke med virksomhedens 50års jubilæum. Det var også flot at se den imponerende og store opbakning fra hele landsdelen til en meget anderledes jubilæumsdag hos Meldgaard, slutter Klaus B. Rasmussen.

Status ”Håndsrækning til SønderjyskE 2020”.
Pr. dags dato har 1.671 personer/virksomheder via MOBILEPAY 206723 og Broager Sparekasse 9797 – 000 119 2213 doneret kr. 1.211.267,02

Det er meget vigtigt for os igen at understrege, at vi kun har den dybeste respekt for virksomheder og privatpersoner, som ikke har mulighed for at deltage. Det er fuldstændigt frivilligt, og det handler bestemt heller ikke om beløbsstørrelser.
Vi har i støttekampagnen lagt op til, at man kan støtte med beløb på hhv. 150 kr., 500 kr. (Priserne på en slutspilsbillet og en VIP-billet) og et valgfrit beløb. Her er det også vigtigt at understrege, at man kan donere præcis det beløb (f.eks. 10 kr. eller 25 kr. etc.), man selv ønsker.
Næste opdatering udsendes primo uge 20.

Støt vores sponsorer – handl lokalt på alle de måder, I kan.

Endnu en gang tak for jeres opbakning – og pas godt på hinanden.

PS: Dagens billede
– Er skudt af Mette Rottbøl Danielsen, da en flok glade og stolte cykelryttere (med trætte og goe´ ben) i forrige weekend kørte i mål i Odense efter 135 km. Fra venstre er det holdkaptajn Kim Martensen fra Kisbæk Murerforretning, ishockeyspiller Mads Lund, håndboldspiller Kristian Dahl Pedersen, initiativtager Jesper Rottbøl Danielsen, håndboldspiller Rikke Hoffbech og fodboldspiller Mads Albæk. Ud over en ekstra tak for de mange donationer til cykelholdet skal der også lyde en stor tak til Steffen Barfod med følgebil og tak til Stig Kongsted, som via Kongsted.Freelance agerede reporter og “TV vært”.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus