Søg

Pointjagten fortsætter mod Lemvig-Thyborøn.

Anders Gormsen, 19. februar 2021, kl. 19:52

De to første kampe efter VM pausen er endt med SønderjyskE jubel efter sejre over henholdsvis Ribe-Esbjerg og Mors-Thy og den stime skulle gerne fortsætte når Lemvig-Thyborøn gæster Broager Sparekasse Skansen til lørdagens opgør i HTH Herreligaen.

Den første kamp i sæsonen mellem de to hold endte med en sejr på tre mål efter resultatet på 25-28, men sidste sæsons hjemmebane kamp mod gæsterne endte med et stort nederlag på 18-26 efter en, for os, forfærdelig kamp. Og det er da også en kamp assistenttræner Rasmus Vandbæk stadig har mareridt om

– Ja, det er en kamp vi ikke har mange gode minder om og vi vil gøre alt for at vi kommer bedre ud af lørdagens opgør.

– Selvom Lemvig-Thyborøn ligger langt nede i tabellen skal der ikke herske tvivl om at det er hold vi har kæmpe respekt for. De har spillet rigtig mange tætte kampe og i deres seneste kamp vandt de overraskende, men fortjent med 35-31 over Skjern. I størstedelen af kampen spillede de 7 mod 6 og det træk har vi naturligvis forsøgt at forberede os på.

– Selvom vi har stor fokus på os selv har vi også kigget på LTH og deres mange forskellige spillertyper, hvor Mads Thymann, Mark Nicolajsen, Jonas Langerhuus, Nicolaj Spanggaard og tilbagevendte Søren Nørgaard hører til blandt de største profiler.

– Fokus ligger dog primært på os selv og noget af det vi har snakker om er at vi skal tage den gode 2. halvleg fra Mors-Thy med os og selvfølgeligt også kigget på ting i den kamp der ikke lykkedes. Vi har trænet rigtig godt og bortset fra Oliver Eggert er alle mand klar til kamp.

– Nøgleordene bliver som i det andre kampe at vi får udgangspunkt i en stabil defensiv så vi får mulighed for at løbe med dem. Det betyder at skal have løst deres offensiv hvor de er stærke i deres 7 mod 6 spil og at vi i vores egen offensive spil spiller hurtigt og koncentreret så vi kan komme til fornuftige afslutninger hvor vi gerne skulle have bolden smidt forbi deres stærke keepere og får vores egne kompetencer sat i spil.

SønderjyskE-Lemvig-Thyborøn spilles lørdag d. 20. februar kl. 14.00 i Broager Sparekasse Skansen og kan følges live på vores YouTube.

Kampen livestreames – Se liveoptakten og livestreaming af kampen på https://youtu.be/ADQzT75D3Bc
Program for liveudsendelsen fra Broager Sparekasse Loungen lørdag den 20. februar
Kl. 13.00 Velkomst v/ marketingchef Kell Haugaard
Kl. 13.05 Optaktsinterview med cheftræner Jan Pytlick
Kl. 13.15 Interview med mental coach Michael Willemar og
Oliver Eggert
Kl. 13.35 Afslutning
Kl. 14.00 Streaming SønderjyskE – Lemvig-Thyborøn Håndbold.
.

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus