Søg

Plakat-håndsrækning på over 20.000 kr. til SønderjyskE

Per Jessen, 13. august 2020, kl. 14:52

Grafikeren Steffen Falk-Simonsen har overrakt en fornem plakat til sportschef Kim Lykkeskov fra SønderjyskE Ishockey. Med plakaten følger en check på 21.030 kr. til Håndsrækning til SønderjyskE 2020. Pengene har Steffen indsamlet via salg af plakaten, der illustrerer alle spillertrøjer båret siden ishockeyens start i Vojens i 1960’erne.

– Der har været en rigtig fin opbakning til plakaten og gennemgående en god oplevelse. Projektet har været undervejs siden sidste år, og min tanke var, at plakaten skulle komme SønderjyskE til gode.  Jeg er derfor meget glad for at kunne sende pengene videre til Håndsrækning til SønderjyskE 2020, siger Steffen Falk-Simonsen.

Kim Lykkeskov nåede selv at spille i flere af trøjerne, kunne han konstatere, mens han nærstuderede den detaljerede plakat.

– Tak for opbakningen til Steffen, som har leveret et fantastisk stykke arbejde. Plakaten får en fornem plads i vores holdlederum, hvor der er i forvejen hænger mange af de gamle trøjer, siger Kim Lykkeskov.

Der er nogle få plakater tilbage i størrelse 50×70 samt nogle i A3-størrelse. Dem har SønderjyskE fået overdraget, og de vil blive solgt, så længe lager haves. Vil du se nærmere på Steffens arbejde, så kan du besøge www.steffenfalk.dk.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus