Søg

Ny udekamp

Anders Gormsen, 1. december 2019, kl. 20:37

Fjortende spillerunde byder på et opgør mellem de lyseblå og Ribe-Esbjerg i en kamp om de øverste pladser i Primo Tours Ligaen.

Sidste sæson snuppede vi 8. pladsen og pladsen i slutspillet lige for næsen af mandagens modstander, på et bedre målscore, så mon ikke det er et Ribe-Esbjerg hold der kommer med fuld damp for at revanchere sig. Vi skal i hvert fald være klar fra start for at modstå det ryk som hjemmeholdet uden tvivl kommer med.

I tabellen ligger vi placeret på 5. pladsen med 16 point mens Ribe-Esbjerg ligger lige i hælene med 15 point, begge hold med 13 kampe.

Sidste sæson vandt vi på hjemmebane med 29-27 og måtte se os slået på udebane med 23-21 så vi har også revanche til gode.

Vi er inde i en god periode, på trods af nederlaget i Skjern og der er ingen grund til at vi ikke skal tro på at vi kan hente sejren i Esbjerg. Det kræver dog en indsats på højeste niveau gennem alle 60 minutter mod et godt spillende Ribe-Esbjerg hold der har spillet flot håndbold i mange af sæsonens kampe.

Cheftræner Kasper Christensenforventer en tæt kamp

– Vi møder et Ribe-Esbjerg hold der er godt besat på alle pladser og hvor hierakiet er på plads og alle er er klar over deres rolle.

– De dækker godt op med et 5-1 forsvar og så skal vi være klar på at løbe hjem, da de har en rigtig god kontrafase.

Ribe-Esbjerg – SønderjyskE spilles mandag d. 2 december kl. 20.00 i Blue Water Dokken

 


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus