Søg

Fotograf Kåre Hangaard donerer særtryk af billede til ”En Håndsrækning til SønderjyskE 2020”

Kell Haugaard, 6. maj 2020, kl. 16:21

Fotograf Kåre Hangaard donerer særtryk af billede til ”En Håndsrækning til SønderjyskE 2020”

Det er ikke nogen nyhed at SønderjyskEs sponsor og fotograf Kåre Hangaard, se https://www.hangaardfotografi.dk/ er dygtig til sit håndværk. Man kan bare kaste et blik på billederne!
Det er Kåre som bl.a. sørger for alle profilbilleder af SønderjyskEs spillere og medarbejdere. Det er også ham, der skyder udvalgte actionfotos fra bl.a. fodboldkampene (i øvrigt sammen med flere dygtige fotografer i landsdelen).

Kåre Hangaard har en sjælden evne til at forudse en situation under kampene på stadion.
Mange af hans billeder er ER kunst – ikke mindst på grund af niveauet og den høje kvalitet. Kåre sætter en stor ære i altid at levere det perfekte og den højeste kvalitet i alt, hvad han gør.
Det faktisk også det der gør, at bl.a. at også globale virksomheder har bud efter Kåre når der skal laves billeder af forskellige kollektioner om foråret og efteråret.

Det er Kåre Hangaard, som har fanget situationen med Christian Greko Jacobsen og Jeppe Simonsen efter en scoring på Sydbank Park. Billedet er det gennemgående element i ”En håndsrækning til SønderjyskE 2020” og et strålende eksempel på – og markerer også det fantastiske sammenhold der er i – og omkring SønderjyskE. Kåre Hangaard har valgt at donere en række særtryk på ”rigtigt” fotopapir til ”En Håndsrækning til SønderjyskE 2020”.

Donationen indeholder fgl. særtryk:
4-farvetryk, A3:                           5 stk.
Sort-hvid, A3:                               5 stk.

4-farvetryk, 50×70 cm.:            3 stk.
Sort-hvid, 50×70 cm.:                3 stk.

Du kan byde på billede-særtrykkene på fanklubbens auktions side, og beløbet går ubeskåret til ”En Håndsrækning til SønderjyskE 2020”.

Byd på de flotte særtryk her: https://xn--sttsnderjyske-cnbc.dk/

En stor og varm tak til Kåre Hangaard for den flotte donation.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus