Søg

Eskesen forlader SønderjyskE

Kell Haugaard, 25. maj 2016, kl. 19:35

Eskesen forlader SønderjyskE

De ishockeyglade sønderjyder må nu sige farvel og tak for kampen til den assisterende kaptajn, Michael Eskesen, som flytter tilbage til Odense.
Den meget populære fynbo nåede at spille fire sæsoner i SønderjyskE, hvor det blev til tre, danske mesterskaber og deltagelse i Champions League to sæsoner i træk.

Adm. direktør Klaus B. Rasmussen er ked af, at klubben nu må tage afsked med den stærke back profil:
– Det er med stort vemod for os alle i SønderjyskE, at vi skal sige farvel til Michael Eskesen. Han har haft en fantastisk betydning på alle parametre, på isen som i omklædningsrummet og i alle andre sammenhænge.
Hans sportslige talent, indsats og betydning på isen taler for sig selv. Vi kan kun respektere, at han vil prioritere sin lille familie med udgangspunkt i bopælen i Odense, siger Klaus B. Rasmussen, og fortsætter:

– Det, jeg især vil fremhæve, er Michael Eskesens menneskelige egenskaber. Han er, udover at være en stor sportsmand, et fantastisk menneske. Han er klubbens mand, og så har hans ikke mindst også været til stede for vores unge spillere og talenter i og omkring ligatruppen.
Han har altid stillet op, og er gået foran i forhold til vores mange supportere og i forbindelse med andre arrangementer i klubben.
Vi har dyb respekt for spilleren og mennesket Michael Eskesen, og herfra skal der lyde en stor og varm tak for hans indsats i den lyseblå trøje.
Vi kan kun sende vores bedste ønsker med al mulig held og lykke til ham og hans lille familie, understreger Klaus B. Rasmussen.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus