Søg

Zinckernagel: Dejligt med 90 minutter og et mål

Per Jessen, 15. september 2016, kl. 8:00

Philip Zinckernagel har døjet med lidt betændelse i benet siden sin ankomst til Sønderjylland for to uger siden, men den nye angiber er fit for fight igen. Han lynede i mandagens reserveholdskamp.

– Jeg er faldet godt til i klubben, men har en uges tid bøvlet lidt med en infektion i læggen. Det er ved at være overstået. Jeg har kunnet træne siden i fredags, og jeg spillede uden problemer 90 minutter i mandags, forklarer Zinckernagel.

Han kunne oveni glæde sig over et fint mål i opgøret mod FC Midtjyllands reserver.

– Vi erobrede bolden ude i venstre side på Midtjyllands banehalvdel. Bolden blev så afleveret på tværs til mig, og jeg fik den på kanten af straffesparksfeltet i højre side. Jeg lod den trille forbi mig, og så sparkede jeg første gang på den, og den gik ind oppe i det lange hjørne, forklarer han.

SønderjyskE’s reservehold tabte i august 0-2 hjemme mod midtjyderne, der er ubesejret i Reserveligaen. Zinckernagel var også ganske godt tilfreds med 1-1 mod topholdet.

– Det var en fysisk præget kamp, og uafgjort var et fint resultat mod et godt FCM-hold, siger han.

Reserveholdet spiller i øvrigt hjemme tirsdag den 27. september mod Esbjerg kl. 14.00. Mandag den 3. oktober er gæsterne fra OB modstanderen kl. 14.00.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus