Søg

Viljen sejrede til sidst

Rasmus Andersen, 4. marts 2017, kl. 17:53

Af Rasmus Andersen

På en kold lørdag eftermiddag i Aarhus tog SønderjyskE på jagt efter forårets første point i Alka Superligaen.

Kampen havde dog knapt rundet de 3 minutter, da Jesper Juelsgaard fik for meget plads på venstre side. Ubesværet lagde han bolden i feltet, og inde foran stod en Alka Superliga kending klar med hovedet. Som så mange gange før headede Morten ‘Duncan’ Rasmussen bolden ind i det lange hjørne til 1-0 til værterne AGF.

Den tidlige scoring tvang SønderjyskE længere frem på banen, og knapt var bolden sat i spil igen, inden første, i dagens anledning, sortklædte, SønderjyskE afslutning var sendt mod mål. Desværre kastede forsøget ikke nogen scoring af sig, men det satte gang i et længere tryk fra SønderjyskE.

Helt frem til da der var spillet 20 minutter sad SønderjyskE tung på spillet, inden en løs bold var ved at give AGF 2-0 målet i den anden ende. Forsvaret var dog klar i flere omgange til at blokere forsøgene og SønderjyskE slap med skrækken.

Efter en hektisk første halvdel af første halvleg faldt kampen mere til ro. SønderjyskE var fortsat mest på bolden, men AGF stod dybt og afviste gang på gang indlæg fra kanter og backs.

Efter 40 minutter kom forløsningen så for de sortklædte. Mikael Uhre lagde bolden fremragende af til ‘Greko’, som sendte Uhre i dybden og så tog det fart. Uhre fandt igen ‘Greko’, der dirigerede bolden videre ind på midten til Marcel Rømer, der udplacerede AGF målmanden. Et fremragende kontramål af heltene fra Haderslev, der kom lige i tide til pausen.

Anden halvleg kom i gang med et højt pres fra hjemmeholdet. AGF tilkæmpede sig hurtigt et par frispark højt på banen, og truede SønderjyskE i luftrummet. Det var dog uden at teste Lukas Fernandes, og SønderjyskE red stormen af sig.

Efter 50 minutter tog Simon Poulsen sagen i egen hånd og driblede hele vejen ind i feltet. Desværre lå bolden til den kolde højre fod, og afslutningen blev let samlet op af Jovanovic i AGF målet.

Anden havllegs største chance kom til SønderjyskE efter 53 minutter. Absalonsen brød igennem på venstre kanten og fandet Simon Poulsen, der lagde bolden fladt på tværs i feltet. Herinde stod Troels Kløve blandt venner og fjender, men afslutningen blev ikke helt som ønsket, og bolden strøg et godt stykke over mål.

AGF må have taget den store mulighed som en advarsel, for efterfølgende stod der AGF på det hele. Bolden forlod nærmest ikke SønderjyskEs banehalvdel i det efterfølgende kvarter. De hvide fra Aarhus kom frem til mange farlige situationer, både efter indlæg og flot opspil. Heldigvis red SønderjyskE da stormen af sig i første omgang, og fik så småt flyttet spillet længere væk fra eget felt. Dog uden selv at blive farlige.

Herefter gik kampen hen og blev en lang slåskamp på midten af banen. Begge hold gik hårdt i tacklingerne, og trak sig ikke en eneste gang. Spillet derimod tog et mindre dyk, hvor begge hold tog flere og flere berøringer og smed mange bolde væk.

Mod slutfasen var begge hold forsigtige med at smide for mange mand frem, i frygt for at blive straffet på kontra angreb. Det var dog AGF, der alligevel turde satse mest, og smide flest folk i feltet.

I det 92. minut fik SønderjyskE så det, der godt kunne være kampens sidste chance. Kanstrup kastede det lange indlæg, der i første omgang blev afvist af AGF forsvaret, men Rømer var først over riposten, og hamrede bolden på tværs. Derinde kom unge Mikkel Hedegaard først på bolden i det lille felt og bankede bolden ind bag Jovanovic. 2-1 i kampen sidste minut, og hele SønderjyskE bænken eksploderede i jubel.

De 3 point sender SønderjyskE tilbage i top 6 inden rundens sidste kampe.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus