Video og referat: Flot fight gav et point mod OB

SønderjyskE og OB spillede 1-1 på Sydbank Park efter en god fight.

Vi er tilbage på pointsporet.

Torsdagens kamp mod OB på Sydbank Park endte 1-1, og ét point var en fair fordeling efter en fin fight mellem holdene.

Rasmus Vinderslev var tæt på at score sit første mål i SønderjyskE, da han fik chancen midt for mål, men han fik ikke ordentligt træf på bolden med venstrebenet – havde den ligget til højrebenet var den smadret op i nettaget.

I den anden ende var Lawrence Thomas vaks i målet, da gæsternes Sabbi havde en stor hovedstødschance tæt under mål.

Syv minutter efter pausen bragte Marc Dal Hende os i front, da han afsluttede en kvik kontra med at sparke bolden flot ind ved bagerste stolpe. Kontrafodbold af høj klasse og klinisk afslutning af Dal.

Et kvarter før tid udlignede OB’s Issam Jebali, da han headede bolden ind efter et hjørnespark.

Gæsterne havde en stor mulighed for at gøre det til 2-1 kort efter, men Lawrence Thomas hev en fantastisk redning frem på Jebalis kraftfulde hovedstød, hvor australieren var helt nede ved stolperoden for at forhindre en fynsk føring.

De sidste ti minutter blev ganske dramatiske, men der blev ikke scoret mere, og kampen endte 1-1.

Vores næste kamp spilles på mandag, hvor AaB tager imod på Aalborg Portland Park.