Video og referat: Ærgerligt overtidsnederlag i Aalborg

AaB vandt mandag aften 1-o over SønderjyskE i 20. runde af 3F Superligaen. Sejrsmålet blev scoret på straffespark i overtiden.

Det var et af de nederlag, der gjorde ekstra ondt.

For præstationen var absolut godkendt, og indstillingen var i top i Aalborg, men i overtiden fik AaB tildelt et straffespark efter en VAR-dom, og dét gjorde forskellen på nul og et point.

Hjemmeholdet startede kampen bedst, men vi fik os arbejdet godt tilbage i kampen, og Anders K. Jacobsen var meget tæt på at bringe os i front efter 35 minutter. Et langt indkast fra Julius Eskesen blev forlænget af Stefan Gartenmann, og ved bagerste stolpe fik AK godt træf på kuglen, men desværre leverede AaB-keeper Jacob Rinne en god redning på stregen.

Vi lagde et fint tryk på AaB i anden halvleg, men i kampens 90. minut gik tingene hjemmeholdets vej. Efter en længere VAR-analyse blev der dømt et straffespark til AaB, som Iver Fossum scorede sikkert på. 1-0 til AaB.

Selv om tiden var knap, fik vi dog endnu en stor chance. Et langt indkast blev forlænget til bagerste stolpe, hvor Bård Finne tæt under mål fik en resolut afslutning på, men Rinne leverede en mirakelredning.

Det gik desværre ikke vores vej, og vi måtte rejse hjem til Sønderjylland uden point.

Vi skal hurtigt videre. Allerede torsdag venter en ny kamp, når vi tager imod Fremad Amager i Sydbank Pokalen – det gælder en plads i semifinalen, og vi har en 2-1-føring fra det første opgør.

Den næste kamp i 3F Superligaen er på søndag, hvor AC Horsens gæster Sydbank Park.