Søg

Video: De sidste forberedelser inden Plzen er overstået

Magnus Winterskov Møller, 23. september 2020, kl. 22:22

SønderjyskE-spillerne havde onsdag aften træning på Doosan Arena, som er lokationen, hvor vi torsdag møder Viktoria Plzen i kvalifikationen til Europa League.

Der venter SønderjyskE en svær opgave, når holdet torsdag aften møder Viktoria Plzen fra Tjekkiet i tredje runde i Europa League-kvalifikationen. Tjekkerne har været i et europæisk gruppespil hele fire gange i løbet af de seneste fem sæsoner, så der er ingen tvivl om, at de lyseblå skal finde topniveauet frem, hvis videre avancement skal sikres.

Stab og spillere fløj onsdag formiddag direkte til Plzen fra Sønderborg. Efter et par timer på hotellet tog holdet ud på Doosan Arena, hvor Viktoria Plzen har hjemmebane. Her blev der trænet i præcis en time, og SønderjyskE TV har lavet et lille sammendrag af træningen, som du kan se i videoen herunder.

Kampen bliver fløjtet op klokken 18.00, og du kan se kampen på TV3+ med optakt fra klokken 17.30. Lykkes det SønderjyskE at besejre Plzen venter vinderen af opgøret mellem Hapoel Beer-Sheva FC og Motherwell FC.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus