Søg

Vaskeægte topbrag i Telia Parken

Søren Pabst, 2. april 2016, kl. 18:24

Optakt: FC København – SønderjyskE. Søndag 3. april kl. 16.00

Af Rasmus Andersen & Søren Korntved Pabst

Hvis man ikke skulle være klar over det, så befinder vi os pt. på 2. pladsen i ALKA Superligaen. Det eneste hold, der har flere point end os, er søndagens modstander FC København. Nu gælder det virkelig om at vise os frem, for et godt resultat i Telia Parken, kan have stor indflydelse på resten af sæsonen.

Kampen spilles som sagt ikke på hjemmebane, så man kan håbe, at der vil være mange medrejsende SønderjyskE tilhængere på udebaneafsnittet i Telia Parken. Vi så senest mod FC Midtjylland, hvor meget opbakningen betyder, da holdet løftede sig i 2. halvleg, med hjælp fra tribunerne.

Med til Telia Parken tager SønderjyskE en fantastisk start i løbet af forårets første 4 kampe, hvor man med 8 point fortsat er ubesejrede. En mand, der har bidraget til den succes vi har haft er selvfølgelig Månedens Spiller i ALKA Superligaen, Nicolaj Madsen. Vi håber, at Madsen og resten af holdet kan fortsætte med det samme momentum, det samme spil og den samme gejst som har gjort os til en af de farligste modstandere i ALKA Superligaen gennem hele sæsonen.

Hold øje med vores spiller:

Nicolaj Madsen
MÅNEDENS SPILLER I ALKA SUPERLIGAEN

Vores nummer 10, har i foråret vist sig fra sin målvenlige side og har, ligesom Absalonsen, gang i en rekordsæson og er faktisk vores 2. mest scorende spiller. Nicolaj har scoret 6 mål i ALKA Superligaen. 4 af de mål er scoret inden for de sidste 3 kampe. 2 mod Brøndby IF og 2 mod FC Midtjylland, som begge er hold i top 5. Derved har han vist, at han er en mand der kan finde ud af at score imod stærke modstandere.

Hold øje med deres spiller:

Nicolaj Jørgensen

Den landsholds aktuelle angrebsspiller har vist fremragende form i starten af foråret. Senest scorede han 2 mål for Danmark i venskabskampen mod Island. Jørgensen er samtidig FCK’s topscorer med 7 kasser. Nicolaj Jørgensen har i sin karriere spillet 397 minutter mod os og har scoret 3 mål. En stor mundfuld for forsvarsspillere i hele ALKA Superligaen, men vi tror på at vores stærke defensiv kan lukke ned for ham og resten af holdet fra hovedstaden.

Det siger vi:
– Vi ser sindssyg meget frem til kampen. Vi går derover for at prøve at vinde, vi har intet at tabe og vi håber vi kan drille dem en smule. De har mange gode spillere, blandt andet Delaney, som er helt fantastisk. Nu har vi mødt FCK 2 gange i den her sæson, desværre uden held, men vi forbereder os godt på kampen og håber vi kan tage nogen point med hjem fra Parken siger Marc Pedersen til SønderjyskE’s hjemmeside.

Det siger de:
– Det kan godt være, at de ikke plejer at være tophold, men jeg forholder mig bare til tabellen, som den ser ud nu. SønderjyskE er lige nu ligaens bedste udehold, og der er jo en grund til, at de ligger nr. 2
De har stadig deres klassiske dyder med kontrafodbold og dødbolde, men de har også udviklet deres spil og er blevet bedre med bolden. Det er et hold, som altid er svært at slå og som altid formår at komme til chancer i løbet af en kamp. Men vi går altid på banen for at vinde, siger Ståle Solbakken til FC Københavns hjemmeside.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus