Ung debutant og nederlag i Vejle

Vejle Boldklub vandt 4-2 over SønderjyskE i 3F Superligaen i den sidste kamp inden pokalfinalen på torsdag. Julius Beck spillede hele anden halvleg og blev den tredjeyngste debutant i 3F Superliga-historien.

Sidste søndag sikrede vi os overlevelse i 3F Superligaen, og på torsdag venter klubbens største kamp i historien, når der skal spilles finale i Sydbank Pokalen mod Randers FC på Ceres Park i Aarhus.

Mellem de to store kampe lå søndagens udekamp i Vejle, men spillerne på banen sparede ikke sig selv. Desværre endte det dog med en 4-2-sejr til Vejle, og dermed blev vores gode stime med tre sejre og tre clean sheet i træk brudt.

Det var længe en lige kamp, men chancerne var få i den første halvdel af første halvleg. Emil Frederiksen var tæt på af to omgange kort før pausen, men i stedet bragte Vejle sig foran ved Sousa.

Vi kom stærkt ud til anden halvleg, og indskiftede Julius Beck fik hurtigt en chance, som han sparkede over mål. Beck, som har fået sin fodboldopdragelse i HFK, blev med indskiftningen den tredjeyngste debutant i 3F Superligaens historie, og der var stor opmærksomhed på ham i de 45 minutter, han fik.

Efter fem minutter faldt udligningen, da Emil Holm bankede os foran på et straffespark begået mod Peter Christiansen.

Vejle bragte sig foran 2-1 efter en god time, da iraneren Saeid Eatolahi bankede bolden ind uden chance for fødselar Lawrence Thomas i målet.

Vi fik udlignet med et kvarter tilbage af kampen, da Stefan Gartenmann med et godt hovedstød sendte Emil Frederiksens hjørnesparksbold i nettet, men Vejle slog desværre tilbage to gange i slutfasen med mål fra Sousa og Lukas Engel.

Kampen blev rundet lynhurtigt af i omklædningsrummet, og så skal der ellers ses fremad mod torsdagens helt store kamp: Pokalfinalen mod Randers FC.

Vi glæder os til at se over 3.500 sønderjyder på Aarhus Stadion.