Søg

Uhre: Jeg drømte om at slå igennem her

Søren Pabst, 5. juni 2016, kl. 17:29

28. marts 2014, der scorede Mikael Uhre sit første mål for SønderjyskE, det er også det hidtil eneste, nok mest grundet at han smuttede til Skive IK for at fortsætte sin karriere, for det er ihvertfald blevet til flere mål. Seneste sæson blev det til 13 kasser for den unge vestjyde og dermed en 3. plads på topscorer-listen i den danske 1. division, Bet25 ligaen.

Det må derfor vurderes at være en farlig angriber som vender retur til Sønderjylland, og forhåbentlig kan han fortsætte de fremragende takter.

Vi snakkede kort med Mikael Uhre her til aften om skiftet.

– Det bliver fedt uden lige at komme tilbage til den klub som jeg drømte om at slå igennem i da jeg var ungdomsspiller i klubben.
Min forhåbning er at komme til at spille så meget som muligt og levere nogle gode præstationer og dermed hjælpe klubben til det næste niveau, som den jo allerede er godt på vej imod. SønderjyskE betyder rigtig meget for mig, det er den klub jeg har fået min fodboldopvækst i, og det er der jeg blev professionel for første gang og fik lov til at smage på det, så jeg har stor kærlighed til klubben, siger Mikael Uhre.

Uhre er skolet i SønderjyskEs ungdomsafdeling, og nu er han klar til at træde ind på den helt store scene igen.

– Jeg tror akademiet er specielt i forhold til andre, nu var jeg jo selv igennem det og jeg føler der bliver taget godt hånd om en, så jeg synes at vi har et godt setup omkring talenterne, selvom jeg kun var der fra u/17 af så føler jeg der bliver fokuseret på udvikling og forberedelse til at indgå i en mulig Superliga-trup.
Forhåbentlig kan jeg hurtigst muligt gøre mig gældende i den her trup og komme i spil til startsopstillingen, forklarer han.

Når snakken falder på muligheden for at spille europæisk fodbold får humøret endnu en tand opad.

– Det er jo fedt, lige i øjeblikket er det jo bare en bonus, men super fedt, siger han.

Vi glæder os utrolig meget til at se Mikael Uhre tilbage i den lyseblå trøje.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus