Søg

Uheldig hollænder forlænger med SønderjyskE

Per Jessen, 27. juli 2016, kl. 5:30

Kees Luijckx, der i foråret brækkede foden, fortsætter i det centrale forsvar for sønderjyderne.

Superligasølvvinderne fra SønderjyskE hentede forsvarsspilleren sidste efterår, og man har siden været så glade for samarbejdet at det nu udmønter sig i endnu en forlængelse.

Det så ellers ud til at den garderhøje hollænder havde spillet sin sidste kamp for SønderjyskE, da han i foråret brækkede foden. Men genoptræningen og efterfølgende lægeundersøgelser med
scanning og røntgen har vist, at alt ser ud, som det skal, og det har fået sportschef Hans Jørgen Haysen til at tilbyde en ny kontrakt:

– Det ser ud til, at Kees Luijckx kan være klar igen i løbet af få uger. Han markerede sig positivt i sidste sæson, hvor han hurtigt udviklede sig til at være en vigtig brik på holdet. Han er en rigtig
intelligent spiller, som udstråler stort overblik og ikke mindst er han også rolig med bolden, når det brænder på. Det smitter positivt af på resten af holdet. Yderligere har vi også set, at han er stærk i duel spillet og også kan være kontant og afklaret, når det er det, der er brug for som kampene udvikler sig. Meget vigtigt er han også en god fyr i omklædningsrummet, og vi glæder os alle sammen til at byde ham velkommen igen i den lyseblå trøje, smiler Hans Jørgen Haysen.

Kees Luijckx har underskrevet en kontrakt, der løber til årsskiftet med en option på yderligere forlængelse til sommeren 2018.

SønderjyskE har som sagt også sagt tak for kampen til et af de unge talenter, Sebastian Sommer, som er draget til Kolding IF for spilletid.

– Vi har været glade for samarbejdet med Sebastian, der er en lokal Haderslevdreng som har taget hele turen gennem vores eget talentsystem. Han har gennemgået en meget flot udvikling i sidste sæson, og det næste skridt på hans udviklingsstige bliver at få nogle kontinuerlige kampe på divisions niveau. Han har et spændende potentiale, og er klart en spiller som vi vil holde ekstra øje med. Det kan godt blive et muligt på gensyn, slutter Hans Jørgen Haysen.

Fakta Kees Luijckx
Nationalitet: Holland
Alder: 30 år (11.02. 1986)
Højde: 190 cm.
Vægt: 85 kg.
Position: Centralt forsvar/central midtbane
Kontrakt: 31.12. 2016 med option til 30.06. 2018.
Landskampe: U21-landskampe, 7, og Ligalandskampe, 2.
Tidligere klubber: AZ Alkmaar, Exelsior, Ado Den Haag, NAC Breda, Roda JC Kerkrade, Niki Volos, Videoton.


Del på de sociale medier:

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail
Hostet af: Danish Computer GroupUdviklet af: Copus